Yeni Sezon ABC Yatak Odası Takımları

Şık tasarımlarını , kendi kalitesi ve özelliği ile birleştiren ABC Mobilya yatak odası için olması gereken her detaya yer verdiği ürünleri ile ihtiyaçlarınızı eksiksiz olarak tamamlıyor.

Şuan ki mevcut yatak odanızın değişim zamanın geldiğini düşünüyorsanız, ya da şu an için evlilik hazırlığında olduğunuz için yatak odası mobilyalarını inceliyorsanız, incelediğiniz ürünler arasında ABC Mobilya yatak odası takımı modellerine de yer vermenizi öneririz.

Şimdi dilerseniz hazır, buraya kadar gelmişken, yatak odanızın ambiyansını değiştirecek, odanızı daha kullanışlı hale getirecek olan birkaç ürünü birlikte inceleyelim.

Clary

abc mobilya clary yatak odası takımı

Yaşam alanınıza size özel alanlardan bir olan yatak odanızın sizi rahat ve huzurlu bir uykuya hazırlayacak olan Clary yatak odası takımı. Bu ürünü göz alıcı bir göz ile baktığımızda ilk etapta özel tasarımlı başlık gözümüze çarpıyor. Daha sonra beyazın saflığı ve ahşabın doğal sıcaklığının mekanın atmosferini sardığını görüyoruz.

Moka

abc mobilya moka yatak odası takımı

Evimde bize ait özel alanın dekorunda biraz kültürümüzün izleri olsun, diyorsanız gözlerinizi Moka yatak odası takımına çevirmenizi istiyoruz. Bu üründe Türk kültürünü yansıtan işlemeli ve yuvarlak köşe hatlarıyla yatak odanızın görünümüne hem zenginlik katacak, hem de istediğiniz o izleri yansıtacaktır.

Marcelo

abc mobilya marcelo yatak odası takımı

Aşk yuvanıza şık dokunuşlar yapacak Marcelo yatak odası takımının özelliklerine gelecek olursak ; bu takımda ön plana çıkan ayrıntılar arasında fonksiyonel parçalar yer almakta. Bu fonksiyonel parçalar odanızı daha konforlu bir alana çeviriyor.

Viola

abc mobilya viola yatak odası takımı

Yeni bir güne mutlu başlamanıza ortam hazırlayan Viola yatak odası takımı. Ürünün içerisinde yer alan bazalı karyola yaşamınızı kolaylaştırırken, üründe tercih edilen doğal ahşabın ahengi ise odanıza sıcaklık katacak.

Elena

abc mobilya elena yatak odası takımı

Rüyalarınızı gerçeğe dönüştürecek Elena yatak odası takımı. Köşe gardırop veyahut 6 kapaklı gardırop alternatifi ile , yatak odanıza fonksiyonel ve şık bir dokuş yapacak olan bu takım, kumaş yüzeye sahip yatak başlığı sayesinde rahatlığın keyfini çıkartmanıza yardımcı olacak.

Jennifer

abc mobilya jennifer yatak odası takımı

Evinizde hem doğal bir sıcaklık, hem de modern bir çizginin hakim olmasını istiyorsanız, bu modernliği ve sıcaklığı Jennifer yatak odası takımı ile yakalayabilirsiniz. Doğal ahşap dokusu , özgün kulp detayları, doğal granit görünümlü komodin ve şifonyerden oluşan bu takım istediğiniz çizgi mekanınıza yansıtmaya aday.

Bir yanıt yazın