2020 Halı Modelleri

Kış dekorasyonunun vazgeçilmez unsurları arasında halılar başrol oynamaktadır. Şöyle bir baktığımızda yaşam alanlarımızın zeminleri için seçtiğimiz halılar, ortamı şık bir görünüme kavuşturabileceği gibi, ortamın estetiğine bir katkısı olmayabiliyor.

Bugünlerde yeni eviniz için yada mevcut eviniz için yeni sezon halı modellerini incelemekteyseniz yaşam alanlarınızın zemine sıcaklık yansıtacak , ortama estetik katacak olan bu sezonun halılarına birlikte göz atabiliriz.

Yaşadığınız Her Yerde Merinos

yeni sezon halı modelleri merinos

Evinize güzellik katacak olan makine halısı, modern motiflerin klasik çizgiye can verdiği halılar, her odanın ruhuna hitap edecek birbirinden farklı desenlerin renkler ile buluştuğu Merinos halı koleksiyonu keşfetmek için size en yakın Merinos satış bayisine uğramanızı öneririz.

Hayal Değil Royal

2019 - 2020 royal halı modelleri

Evinizin modern çizgisine sofistike stiller ile tamamlamaya ne dersiniz ? Bu hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için Royal halı koleksiyonu içerisinde yer alan sofistike stilin tamamlayıcı olan Emirgan serisini inceleyebilirsiniz.

Sarayınıza Yakışacak Padişah Halı

yeni padişah halı koleksiyonu

Modern ve geleneksel çizginin ahenk içinde olduğu sarayınıza ince zarif dokunuşlar yaparak elegan bir görünüme kavuşturacak olan Padişah halılar ile bir kez daha stilinizi gözler önüne sermeye ne dersiniz ?

Sonsuz Renk Seçeneği ile Dinarsu Halı

en iyi halı markaları dinarsu

Sektörün önde gelen en iyi markalarından biri olan Dinarsu halı, her sezon olduğu gibi bu sezonda hazırlamış olduğu yeni koleksiyonu ile göz dolduruyor. Her odanın stiline ve rengine hitap edecek modern halılar için Dinarsu halı koleksiyonu inceleyebilirsiniz.

Oval – Daire Halılar Kaşmir

oval halı modelleri kaşmir halı

Standart halı ebatların dışına çıkıp, biraz daha hem dekoratif, hem de kullanışlı bir halı istiyorsanız, oval ve daire halı düşünebilirsiniz. Evinizin zemin kaplaması parke, laminant veya daha farklı bir ürün ise, oval halılar, bu zeminlerde kendisini daha iyi gösterecektir. Farklı oval halı modellerine bakmak isterseniz, Kaşmir halı koleksiyonlarına da göz atabilirsiniz.

Çünkü Siz Saray’lara Layıksınız

saray halı 2020 serisi

Göz kamaştıran güzellik, zarif ve seçkin yeni serileri ile Saray halı, dinamik desenlerin aşka geldiği birbirinden farklı koleksiyonu ile göz estetiğine hitap eden yenilikleri ile yaşam alanlarınıza bambaşka bir yorum katmaya hazırlanıyor. Bu yenilikleri yaşam alanlarınıza yansıtıp, çizginizi bir adım daha önce taşımaya ne dersiniz ?

Bir yanıt yazın