Yeni Bebek Odası Halı Tasarımları

Yaşam alanlarımızın dizayn ederken bizi en çok mutlu eden, keyif verici aynı zamanda eğlenceli mekanlardan biri hiç kuşkusuz evimizin neşe kaynağı olan bebeğimizin odasıdır.

Tabi evimizin neşe kaynağı olan bebeğimizin odasını dizayn etmek keyif verici olsa da, bir o kadarda zorlu ve çok dikkat isteyen bir süreçtir. Bir taraftan rengarenk cıvıl cıvıl bir oda tasarlamayı planlarken bir taraftan da bebeğimizin sağlığını düşünerek , seçimler yapmamız gerekir.

Özellikle seçeceğimiz ev tekstil ürünleri arasında yer alan bebek odası halı modelleri arasından seçim yaparken oldukça dikkatli olmamız gerekir. Seçeceğimiz halı bir taraftan bebeğimizin zihinsel açıdan faydalı olmalı, bir taraftan kullanışlı ve sağlık açısından zararlı olmayacak bir halı seçmekte fayda var.

Şimdi bu noktaları göz önüne alarak, hem odanın ambiyansına hitap edecek , hem de rengiyle, deseniyle odaya cıvıltı katacak yeni sezon bebek odası halı modelleri arasından seçtiğimiz örnekleri sizler ile paylaşmak istiyoruz.

Yumuşak Dokular

bebek odası halı modelleri

Bebek odası için halı seçerken mümkün oldukça yumuşak dokulara sahip halı modelleri arasından seçim yapmanızı öneririz. Biliyorsunuz bebekler ilk adımlarını atmaya başladıktan kısa bir süre sonra oldukça aktif ve enerji dolu olurlar. Biliyorsunuz bebekler düşe kalka yürümeyi ve oyun oynamaya başlarlar. Bu nedenle seçtiğiniz halının yumuşak düzeyli olması, bebeğiniz düştüğü zaman, düşme etkisini azaltacak ve onu olası bazı tehlikelere karşı koruyacaktır.

Yuvarlak Halılar İle Sınırları Belirleyebilirsiniz

yuvarlak bebek odası halı tasarımları

Oyun sırasında oyun alanı belirlemek için yuvarlak halı modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Bu sayede bebeğinizin oyun alanı belirlemiş olursunuz.

Özel Tasarımlı Halılar

Bebeğinizin kendisini özel hissetmesine yardımcı olmak adına, aynı zamanda odanın dekorunda küçük bir farklılık oluşturmak için bebeğinizin isminin yazılı olduğu özel bir halı yaptırabilirsiniz.

Figürlü Bebek Halıları

hayvan figürlü halı modelleri

Seçtiğiniz ürün ile bir taraftan bebeğinizin zihinsel algısında katkıda bulunmak, bir taraftan doğa aşkını aşılamak adına değişik figürlerin işlendiği halılar arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Mesela sevimli hayvanları görsel açıdan tanımak, hem de hayvan sevgisini aşılamak adına yukarıdaki görselde yer alan üzerinde değişik renklerde, değişik hayvanların yer aldığı bir halı düşünebilirsiniz.

Bir yanıt yazın