Modern Kelebek Mutfak Tasarımları

İlk panel mobilya ve mutfak üreticilerinden biri olan Kelebek mobilyadan herkese selamlar. Başta sevgi hanımların olmak üzere , mutfakta zaman geçirmeyi sevenlerin kalbini fethedecek , modern çizgiye yepyeni bir yorum katan yeni sezon Kelebek mutfak modellerini sizler için mercek altına aldık.

Bir mutfağın göz estetiğine hitap ettiği kadar, sağlam, kullanışlı ve kaliteli olması da son derece önemlidir. Daha önce Kelebek mobilyanın ürünlerini kullananlar bilirler, gerek görsel estetiği ile olsun, gerek farklı çizgilere hitap etmesi ile olsun, gerekse kullanış açısından sağladığı işlevselliği olsun, kalitesi ve kendine özgü çizgisi ile kendisini her daim belli eder.

Mobilya ürünlerindeki başarısını, kısa bir süre önce mutfak alanına da taşıyan Kelebek, hem klasik mutfak modellerine , hem de modern mutfak modellerine büyük bir başarı ile yansıttığını ve yansıtmaya devam ettiğini gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz.

Konun bu noktasına işe hem görsellik katmak adına, hem de ürünleri incelemek adına birkaç ürünü sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Heyecan Verici ve Çekici Tasarım

kelebek mutfak lisa selene

Modern hazır mutfağın yeni göz bebeği Lisa & Selene mutfak. Yeni bir mutfak yaptırmanın heyecanı içerisinde olanlar için Kelebek mutfak kategorisi içerisinde yer alan modern mutfakların yeni gözdesi olmaya aday olan Lisa Selene mutfak tasarımına gözlerimizi çeviriyoruz. Daha ilk bakışta insana heyecan veriyor. Mutfağınızda dört mevsim sadece yaz mevsimini yaşamak isteyenler için oldukça ideal bir tasarım diyebiliriz. Kendine özgü çekici tasarımı ile evinizin kalbi olacak olan bu mutfakta yemek yapmanın ve burada zaman geçirmenin keyfi tatlı bir şölene dönecek.

Keyif Verici Modern Çizgiler

kelebek mutfak parvula

Kentli bir yaşama keyif katacak, modern estetiği ile çizginize hitap edecek Parvula mutfak. Fonksiyonel özellikleri ile hayatınızı kolaylaştıracak , sunmuş olduğu birbirinden farklı renk alternatifleri sayesinde yaşam alanınızda bulunan mobilyalar ile rahatlıkla zarif bir ahenk yakalayabilirsiniz.

Keyif Verici Renkli Mutfaklar

kelebek mutfak varuna natura

Renkleri ile ortamın enerjisini yükseltecek, alanda geçireceğiniz her dakikasından mutlu olup, büyük bir keyif alacağınızı düşlediğiniz mutfak hayalinizi Varuna & Natura mutfak ile gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Doğal, kullanışlı ve keyif dolu anlarınızı biran önce yaşamaya ne dersiniz ?

Bir yanıt yazın