Evinize Estetik Katacak Cam Aksesuarlar

Evinize estetik katacak cam aksesuarlar söz konusu olduğu zaman karşımıza farklı seçenekler çıkacaktır. Burada evinize estetik katacak cam aksesuarlar arasından tercihte bulunurken, salonunuzun dekorasyonunu ön planda tutmanız gerekmektedir. Bazen küçük bir dokunuş, mekanda büyük bir görsel estetik oluşturur. Özellikle yaşam alanlarımızda dışarıdan gelen konuklarımız için dizayn etmiş olduğumuz salon ve kimi zaman özel kutlamalara ev sahipliği yapan yemek odalarının dekorasyonda zevkimizi yansıtan aksesuarlar kullanarak, mekanların estetiğini artırmayı severiz.

Belki kendi yaşadığınız alanın yeni çizgisine, belki de en yakın arkadaşınızın yeni dizayn etmiş evine değişik bir o kadar gösterişli bir hediye arayışı içindesinizdir. Bu düşünce ile yola çıkıp, zevkinizi yansıtacağını düşündüğümüz ve bu sezonun favori ev aksesuar ürünleri arasında yer alan dekoratif cam aksesuar ürünlerini sizler ile paylaşmak istedik.

Cam Mumluklar

silindir cam mumluk vazo modelleri

Yalın bir görünüme sahip olan ama zarif duruşu ile bulunduğu mekana zariflik katan bu cam mumluğu diler evinizin iç mekanında, dilerseniz de dış mekanında kullanabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında evinizin dış mekanında geçireceğiniz zaman dilimlerinde mekanda loş ve romantik bir ışık oluşturmak için oldukça ideal bir ürün.

Dekoratif Cam Aksesuarlar

dekoratif cam vazo modelleri

Evinizde farklı esintilerinin olmasından hoşlanıyorsanız, bu farklı esinti boho tarzı dekorasyonu ile yapabilirsiniz. Nasıl mı ? Hemen basit bir yöntemi sizler ile paylaşalım. İhtiyacınız olan tek şey elinizin altında bulunan bir cam vazoyu veyahut kaseyi makore ip ile örmüş olduğunuz, ahşap boncuklar ile süslemiş olduğunuz el işinin içerisine yerleştirmektir. Yukarıdaki görselden feyz alabilirsiniz.

Salonlarınıza Estetik Katacak Cam Vazolar

cam aksesuarlar modelleri

Hem dekoratif bir ürün, hem de konuklarınızı ağırladığınız salonlarınızın atmosferlerinde doğal çiçek kokularının hakim olmasına yarenlik yapacak olan cam vazolar, ortamın en göz alıcı noktası olacaktır.

Paşabahçe Dekoratif Ev Aksesuarları

paşabahçe dekoratif dekoratif kase ve tabaklar

Mücevherlerinizi ve takılarınızı şık bir saklama kutusu arayışı içerisinde iseniz, sizlere Paşabahçe dekoratif kase ve tabak ürünleri arasında yer alan saklama kutularını önerebiliriz. Görselde görüldüğü üzere cam üzerine kapanan pirinç kapaklardan oluşan bu ürünler, hem bulunduğu noktaya ışıltılarını yansıtıyorlar , hem de işlevsel özellikleri ile takılarınızı muazzam bir şekilde korumanıza yardımcı oluyor.

Dekoratif Aksesuarlar Bernardo

bernardo dekoratif cam aksesuarlar

Yüzlerce yıllık tasarımın modern yansıması kapaklı sahanlar. Sofra tasarım uzmanları arasında yer alan Bernardo geçmişten günümüze uzanan en az sunum tepsileri kadar bir işlevselliğe bir estetiğe sahip olan kapaklı sahan modellerine yepyeni yorumlar katar, albenizini daha da artırmış, diyebiliriz.

Üfleme Cam Salon Aksesuarları

Üfleme Cam Salon Aksesuarları

Üfleme cam salon aksesuarları günümüzde de yoğun bir düzeyde ilgi görmeye başlamıştır. Bu durum cam aksesuarların kendine özgü tasarım özelliklerinin ön plana çıkmasından kaynaklanmaktadır. Klasik bir görüntüye sahip olan üfleme cam aksesuarları son zamanlarda çok talep görmektedir. Fakat üretim aşamaları oldukça meşakkatlidir.

Ustalar delikli ve özel borular kullanarak çeşitli şekillerde ürünler ortaya çıkarırlar. Bu yöntemle meydana getirilen ürünlerin başında vazo, şamdan ve şekerlik gelmektedir. Avangart tarza uyumludur. Dolayısıyla sıkça bu tip mobilyalar ile sıkça kullanılır.

Bir yanıt yazın