2020 Dinarsu Halı Koleksiyonu

Birbirinden güzel renk ve desenlerin bir arada olduğu yeni sezon Dinarsu Halı modellerini keşfetmeye hazır mısınız ? Bu soğuk kış günlerinde evinizin dekorunu ısıtacak, zemin dekorasyonunuza estetik katacak olan halılar birazdan sizlerle.

Dinarsu halı bu sezon için Ege’nin sıcaklığını yaşadığınız her alana yansıtmanıza yardımcı olacak Bodrum Koleksiyonu ve Marmaris Koleksiyonundan oluşan şahane bir seri hazırlamış. Bu serilerin yanı sıra salonlarında klasik tarzın en şık halini görmek isteyenlerin beğenisine Viyana Koleksiyonu ve Clasica Koleksiyonu sunarken çağdaş çizgilerden hoşlananlar içinde Barcelona Koleksiyonu , Roma Koleksiyonu , Rüya Koleksiyonu ve Nisan Koleksiyonu sunuyor. Tabi koleksiyonun sadece bu serilerden ibaret değil. Birbirinden farklı renk, desen ve formları ile farklı zevklere hitap eden daha bir çok seri yeni sezon koleksiyonun içerisinde yer almakta.

Hemen yaşam alanlarınızın atmosferini değiştirecek zemin dekoru ile odanın tamamı ile ahenk içinde olacak olan birkaç tane halı modellerini sizler ile paylaşalım.

İnce Zevk Sahibi Olanlar İçin

dinarsu halı arora koleksiyonu

Ev tekstil alanında ince zevkinizi bir kez daha göstermek isteyenler için canlı ve sıcak renkleri ile modern ile klasiğin harmanından oluşan desenleri ile Arora koleksiyonu emrinize amade. İnce zevkinizi stilinizle buluşturan bu seriye göz atmanızı tavsiye ederiz.

Çağdaş Bir Yorum İsteyenler İçin

dinarsu halı cobalt koleksiyonu

Yeni nesil tercihini çoğunlukla modern çizgiden yana yapıyor. Dinarsu halı da tercihini modern çizgiden yana yapan yeni nesil için birbirinden farklı halı serilerine çağdaş bir yorum katarak sevgili müşterilerinin beğenisine sunuyor. Bu serilerden biri de Cobalt serisi . İncelemeye değer bir seri.

Salona Hangi Koleksiyon mu ?

dinarsu halı gold koleksiyonu

Salonunuz için halı mı arıyorsunuz ? Salon halısı için tercihiniz klasikten yana mı ? Eğer yanıtınız ”evet ” ise, sizlere klasik çizginin günümüzün modern çizgisi ile yorumlanan salonlarınızı elegan bir görünüme kavuşturacak olan Gold koleksiyonu keşfetmeye davet ediyoruz.

Tarihin Güzelliği Yansıtan Seri

dinarsu halı roma koleksiyonu

Tarihten ilham alınarak evinize güzelliği yansıtmak için Roma koleksiyonu oluşturduk. Sizlerde tarihin estetiğini, zarifliğini , güzelliğini ve yaşanmışlık hissini oturma odanıza, salonunuza , yemek odanıza ve yatak odanıza yansıtmak için Roma koleksiyonu arasından seçim yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın