ABC Mobilya Modern Yemek Odaları

Mobilyanın ABC’sini incelemeye devam ediyoruz. Bugün sırada son dönemlerde salon alanın ayrılıp, kendini odasına yerleşmeye başlayan yeni sezon yemek odası takımlarını inceleyeceğiz. Modern mi, klasik tarz mı, diye soracak olursanız, günümüzde en çok tercih edilen modern yemek odası modellerini paylaşacağız. Bunun içinde soluğu ABC Mobilya da aldık.

Yaşam alanlarımızın en keyfili alanlarından biri olmaya başlayan yemek odalarının dekorasyonu da gün geçtikçe her bir ayrıntısı ile kusursuzluğunu gözler önüne seriyor. Başta belirttiğimiz gibi bir zamanlar salon dekorasyonun bir parçası olan yemek alanları, şimdilerde evlerde kendi ait bir odada, tüm ihtişamını gözler önüne sererek, hem ev halkını, hem de yemek davetine icabet eden konuklarını nezih bir ortamda ağırlıyor.

Sizlerde ister evinizin salonun bir bölümünde, isterseniz de ayrı bir odasında kullanabileceğiniz, modern çizgilerin zarif bir şekilde yansıdığı, fonksiyonel özelliklere sahip, yeni yemek odası takımlarını bakıyorsanız, gelin birlikte bu özellikleri ve daha fazlasını bünyesinde barındıran ABC Mobilya yemek odası takımlarını inceleyelim.

Yalın Çizgiler

abc mobilya yemek odası event

Tercihini modernlikten ve sadelikten yana yapanlar için Event Yemek Odası Takımı . Yalın çizgileri ve sade tasarımı ile asil bir duruş sergilenen bu takımın masasına eşlik eden sandalyeler , işlemeleri ile kendini bir tık daha ön plana çıkartıyor.

Gri İle Siyahın Ahengi

abc mobilya yemek odası walente

Çağdaş ve zarif bir dokunuş için Walente Yemek Odası Takımı . Siyah ve griye eşlik eden huzur verici renkler ile odanızın atmosferinde mutluluk oluşturan bu takıma eşlik eden yemek masası yeri geldiğini açılıp, daha geniş bir yemek alanı sunuyor. Masaya eşlik eden sandalyeler ise şıklığı ile takımın zarifliğini tamamlıyor.

Ahşabın Doğal Sıcaklığı ve Sadeliği

abc mobilya yemek odası capella

Yemek davetlerini, doğal, sıcak ve samimi bir ortamda vermek isteyenler için Capella Yemek Odası Takımı . Ahşabın kendine özgü sıcaklığını ve doğallığını mekanınızın çizgisine yansıtacak olan bu takım , sadelikle yaratılan etkileyici özelliğini tüm inceliği ile gözler önüne seriyor.

İnce ve Şık Detaylar

abc mobilya yemek odası elena

Kalabalık yemek davetleriniz için seçiminiz Elena Yemek Odası Takımından yana yapabilirsiniz. Açılarak genişleyen yemek masası sayesinde tüm menülerinizi rahatlıkla yerleştirip, davetlilerinizin göz zevkine hitap edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın