Modalife ‘dan Öğretmenler Günü İndirimi 2019

Modalife ‘den değerli öğretmenlerimize özel indirimler . 23 Kasım – 24 Kasım tarihleri arasında seçili ürünlerde geçerli olacak %50 ‘ye varan indirimleri kaçırmayın.

Sevgili takipçilerimiz biliyorsunuz, bu pazar öğretmenler günü. Hayatımızın belirli bir noktasında bizlere ışık tutup, yolumuzu bulmaya yardımcı olan değerli öğretmenlerimizin şimdiden Öğretmenler Günü Kutlu Olsun .

Öğretmenler gününe özel birçok sektörde indirimler , kampanyalar söz konusu. Oldukça geniş bir ürün gamına geniş olan bu kampanyalardan yararlanmak adına aynı zamanda farklı hediye arayışı içinde olanlar fikir olması amacıyla Modalife mobilyanın değerli öğretmenlerimiz için sunmuş oldukları ürünleri sizlerle paylaşmak istedik.

Rattan Masa Seti

2019 öğretmenler günü indirimleri modalife

Şöyle 4 kişilik bir masa setine ne dersiniz ? Modern bir çizgiye sahip bu Rattan masa seti diler evin dış mekanlarından olan balkon, bahçe veya terasta, diler evin iç mekanlarından olan yemek alanı veya mutfakta kullanabilirsiniz. 1 masa ve 4 sandalyeden oluşan Rattan masa setinin fiyatı ; öğretmenler günü için 299 TL.

Pino Tv Ünitesi

indirimli tv üniteleri modalife

Yaşam alanlarımızın vazgeçilmez mobilya parçalarından biri tv üniteleri. Bugünlerde tv ünitenizi yenilemeyi düşünüyorsanız , şimdi tam zamanı. Ergonomik bir tasarıma sahip Pino tv ünitesi fiyatı ; 299 TL.

Promo Kitaplık

en uygun kitaplık fiyatları modalife

Modalife , yaşam alanlarımızın çizgisini tamamlayacak ürünler arasında ister raf , ister kitaplık olarak kullanabileceğimiz , işlevsel özelliğe sahip ürünlerde üretmekte. Tamamlayıcı ürünler arasında yer alan bu kitaplık, çalışma alanınızın dizaynıyla ahenk içinde olacaktır. Promo Kitaplık Fiyatı ; 85 TL.

Bernardo Vestiyer

indirimli modalife vestiyer modelleri

Evinizin koridoru veya antresi için vestiyer arıyor, ama alan küçük yada dar olduğundan dolayı, henüz istediğiniz vestiyeri bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizlere Bernardo vestiyeri öneririz. Dolap, çekmece ve askılı bölümünden oluşan bu vestiyer, geniş bir depolama alanı sunmakta. Uygun ebatıyla da evinizin antresinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bernardo vestiyer fiyatı ; 899 TL.

Relax Sallanır Sandalye

modalife indirimli ürünler 2019

İster televizyon karşısına geçip, günün yorgunluğunu üzerinizden atmak için , ister elinizde bir fincan kahve alıp, gün doğumunu veya gün batımını keyifle seyretmenize eşlik edecek bir relax sandalyeye ne dersiniz ? Bizde böyle bir sandalyeye sahip olmak istediğinizi düşündük. O zaman Relax sallanır sandalye ile keyif dolu anlar sizlerle olsun.

Bir yanıt yazın