ABC Mobilya Köşe Takımlarını Gördünüz mü ?

Çağdaş dizaynlardan esinlenerek tasarlanmış olan yeni sezon ABC Mobilya köşe takımı modellerini görmenizi tavsiye ederiz. Başta küçük alanlara sahip salon odaları olmak üzere her alan için kurtarıcı çözümler sunan bu köşe takımları modern ev dekorasyonunuzu düşünenler için oldukça ideal bir seçim olacaktır.

Oturma odanıza veya salonunuza yeni bir oturma grubu almayı düşünüyor ve tercihinizi köşe takımından yana yapmayı planlıyorsanız, şimdi gelin birlikte 2020 ABC mobilya köşe takımlarına bir göz atalım.

Carina Köşe Takımı

abc mobilya carina köşe takımı

Oturma grupların yeni gözdesi olan kapitone uygulamasını bu köşe takımında görmekteyiz. Kapitonenin yansıttığı zarafet ve zengin duruş ürünün albesini artıran unsurlar arasında ilk sırada yer almakta . Duruşuyla elit bir görünüm yansıtan bu takım, yatak olma ve baza özelliği de hayatınıza kolaylık sunuyor.

Gustavo Köşe Takımı

abc mobilya gustavo köşe takımı

Yalın ve çağdaş bir çizgi isteyenler için. Bu üründe modern tasarım, konfor ile buluşarak yaşam alanlarınızın çizgisine sadelik, şıklık ve elit bir görünüm kazandırıyor. Hareketli sırt mekanizmasının sayesinde dilediğiniz zaman konforlu bir oturma alanından rahat bir yatağa çevirerek , küçük salonlar için fonksiyonel çözümler sunuyor.

Riena Köşe Takımı

abc mobilya riena köşe takımı

Tercih etmiş olduğu canlı renk sayesinde salonunuzun çizgisi ile ahenk içerisinde olacak yeni bir köşe takımı ile birlikteyiz. Bu ürünün genel özelliklerine baktığımızda ; ilk etapta yüksek konforlu yapısı ile ilgili bakışları üzerinde toplamayı başarıyor. Alanda gizli bir depolama alanı görevi üstlenen sandık olma özelliği ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Yatak olma özelliği sayesinde de evde ekstradan bir yatak kazandırıyor.

Origami Köşe Takımı

abc mobilya origami köşe takımı

İkisi bir arada, hem köşe takımı hem koltuk. Günlük modunuza göre ister bu ürünü köşe takımı olarak kullanırsınız, isterseniz de koltukları tek tek kullanarak salonunuzun ambiyansını değiştirebilirsiniz. Bu takımın diğer bir özelliği ise hareketli sırt mekanizması sayesinde yatak olabilme özelliğine sahip. Eşsiz bir konforu yaşam alanlarınıza yaşamaya ne dersiniz ?

Milo Köşe Takımı

abc mobilya milo köşe takımı

Küçük salon veya oturma odaları için sıcacık ve samimi bir dokunuş yapmak isteyenler için oldukça konforlu ve kullanışlı bir köşe takımı Milo.

Bir yanıt yazın