Kendin Yap Duvar Dekorasyon Fikirleri

Evinizin iç cephe dizaynında etkileyici bir değişim yapmayı düşünüyorsanız, işe duvar dekorasyonundan başlamanızı tavsiye ederiz. Hem yaşam alanlarınızın görünümüne estetik katmak için hem de bütçenizi fazla zorlamamak adına birazdan sizlere önereceğimiz dekoratif duvar dekorasyon örneklerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

Duvar dekorasyon stilini belirleyen en önemli unsur, duvar dekorasyonu için seçtiğiniz süslerdir. Salon duvar dekorasyonu için nasıl bir uygulama yapabilirim ? Antreyi hem aydınlık gösterecek, hem de iç cephesini görsel bir estetiğe kavuşturmak için neler yapabilirim ? Oturma odası veya diğer alanlar için nasıl bir duvar süslemesi yapabilirim ? Duvar dekorasyonu ile ilgili aklınızdaki soruları ışık tutmak adına örneklerimizi incelemenizi öneririz.

Tenis Raketinden Ayna

pratik duvar dekorasyon fikirleri kendin yap

Fiziksel açıdan küçük ve dar olan mekanları olduğundan daha büyük göstermek, aynı zamanda aydınlık ve derinlik kazandırmak adına aynalardan yararlanırız. Tabi seçeceğimiz aynada görünüm açısından mekana estetik katacak güzellikte olmalı. Hemen bu konu ile ilgili bir öneride bulunalım. Eski tenis raketinin içerisine aynda yerleştirip, dikkat çekici bir dekor oluşturabilirsiniz.

Sanatsal Dokunuşlar

duvar dekorasyonu için kanvas tablo modelleri

Günümüzün modası kanvas tablo diye tabir ettiğimiz parçalı tablolar . Bildiğiniz üzere duvar dekorasyonun vazgeçilmez unsurlarından biri tablolardır. Duvarlarınızı daha estetikli bir duruma getirmek aynı zamanda sanatsal bir dokunuş yapmak için kanvas tablo çeşitleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Eski Merdivenlerinizi Değerlendirin

eski merdivenlerden raf yapımı

Evin bir kenarında öyle sessiz sessiz duran eski tahta merdivenden kullanışlı bir duvar rafı yapmanın zamanı gelmedi mi ? Şimdi eski merdiveni olduğu yerden alıp, bir güzel elden geçirip duvara monte ediyoruz. Yeni rafımızı ister kitaplık niyetine kullanabilirsiniz, isterseniz süs eşyalarınızı sergilemek için kullanabilirsiniz.

Romantik Dokunuşlar

dekoratif duvar mumlukları diy

Yaşam alanlarınızın ambiyansında romantik bir atmosfer oluşturmak aynı zamanda dekoratif açıdan estetik katmak için dekoratif mumluklardan yararlanırız. Eğer sizlerde yaşam alanlarınızda farklı ve romantik bir ambiyans oluşturmak isterseniz , şöyle bir uygulama yapabilirsiniz. Kullanmadığınız metal mutfak kaplarını dekoratif mumluk olarak süsleyip, duvar dekorasyonunda kullanabilirsiniz.

Kış Bahçesi

dekoratif duvar saksıları

Evinizin dış mekanlarından olan balkonunuzu, terasınızı ve bahçenizi güzel bir kış bahçesine çevirmeye ne dersiniz ? Dekoratif saksılarınızı duvar monte ederek, hem duvar dekorasyonuna farklı bir yorum katmış olursunuz, hem de dış mekanınız küçük bir bahçeye çevirmiş olursunuz.

Bir yanıt yazın