Evde Yılbaşı Ağacı Nasıl Yapılır ?

Aralık ayının ortalarına doğru yaklaştığımız bugünlerde birçok evin ve iş yerinin dekorasyonunda yeni yıl dokunuşları almaya başladı. Kimi bir taraftan yılbaşı ağacı , bir taraftan da hem yılbaşı ağacını süsleyecek, hem de mekanda yılbaşı ruhunu yansıtacak olan süslerin arayışı için.

Bizde sevgili takipçilerimizin bu yeni yıl ruhuna hitap edecek, aynı zamanda yılbaşı ağacı için farklı alternatifler arayanlar için birkaç öneride bulunalım, istiyoruz.

Kendi Yılbaşı Ağacını Kendin Yap

Sevgili arkadaşlar, sadece evdeki malzemeleri değerlendirerek güzel bir yılbaşı ağacı tasarlayabilirsiniz. Bu konuda sizlere ilham vermesi açıdan önerilerimize göz atabilirsiniz.

İşe Evdeki Bitkilerimizden Başlayalım

Birçoğumuzun salonunda büyük saksıların içinde bitki mevcuttur. Uzun süredir odanın bir yerinde duran bu saksıdaki bitkiyi yeni bir görünüme kavuşturmanın zamanı geldi, ne dersiniz ? Eğer evinizde büyük bir salon çamı , deve tabanı veya benjamin gibi uzun ve geniş bir bitki elinizde mevcut ise , bu bitkin saksını ve dallarını elinizdeki yılbaşı süsleri ile süsleyebilirsiniz.

Duvarınızda Bir Yılbaşı Ağacı Yapmaya Ne Dersiniz ?

evde yılbaşı ağacı yapımı

Duvarınıza küçük bir dokunuş yaparak yeni yıl ruhunu yansıtmaya ne dersiniz ? Nasıl mı ? Hemen söyleyelim. Zevkinizin ve tarzınızın doğrultusunda dilerseniz boya kullanmayı tercih ederek duvara güzel bir ağaç resmi yapabilirsiniz. Dilerseniz de renkli kağıtlardan yararlanarak bir yılbaşı ağacı hazırlayıp, duvarınıza yapıştırabilirsiniz.

Duvar İçin Farklı Bir Versiyon Arayanlar İçin

diy evde yılbaşı ağacı yapımı

Duvar dekorasyonuna farklı bir yorum katmak adına şöyle bir yolda izleyebilirsiniz. Eğer elinizde mevcut ise şerit ışıklar ya da şerit yılbaşı süsleri ile duvarınızı süsleyebilirsiniz.

Kitaplardan Ağaç Yapmaya Ne Dersiniz ?

kitaplardan yılbaşı ağacı nasıl yapılır

Farklı bir ağaç versiyonu arayanlar için kitaptan ağaç yapmalarını önerebiliriz. Eğer kitap okumayı seviyorsanız, yakın zamanda okumayı düşündüğünüz kitapları , bir ağaç görünümü oluşturacak şekilde üst üste dizip, yılbaşı ışık süslemeleri ile süsleyebilirsiniz.

Minimal Bir Yılbaşı Ağacı

farklı yılbaşı ağacı yapımı

Uzun bir süredir evin bir köşesinde duran bir merdiven, çerçeve veya çıta mevcut ise, bunları üçgen formunda getirip, minimal ve post modern bir yılbaşı ağacına çevirebilirsiniz. Elinizdeki malzemeye biraz daha yılbaşı ağacı ruhu katmak adına içine ip geçirip, süsleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın