Weltew Home 2021 Yemek Odaları

Benim dünyam, benim evim ” sloganı ile yeni sezon ürünlerini görücüye çıkartan Weltew Home, yine ürün gamına birbirinden muhteşem ürünler eklemiş. Her bir ürünün kendine özgü bir çizgisi, duruşu ve asaleti ile farklı zevklere hitap ediyor.

Ürün stantların arasında geçerken , zarif ve şık detayların ön planda olduğu, fonksiyonel özellikleri ile hayatımıza kolaylıklar sunan, özel yemek davetlerimizde misafirlerimizi nezih bir ortamda karşılamamıza eşlik edecek , farklı zevklere hitap eden yeni sezon yemek odası takımlarından gözlerimizi alamadık.

Hazır yeni yıl yaklaşıyorken, yılbaşı gecesini evde sevdikleri ile birlikte geçirmeyi düşünenler ve bugünlerde yemek odası takımlarını yenilemeyi düşünenler için Weltew Home yemek odalarını paylaşalım, istedik.

Asaletin Yeni Duruşu

weltew home istinye yemek odası

Elegan çizgisine asalet bir görünüm ekleyecek olan İstinye Yemek Odası Takımı. Ürün gamına yeni eklenmiş çiçeği burnunda bu takım daha ilk bakışta tercih ettiği asaletli renkleriyle, ünitelerin detaylarında yer veren ince ve zarif işlemeleri ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

Modern Country Stilinden Hoşlananlar İçin

weltew home galata yemek odası

Country tarzından hoşlananların yeni gözdesi Galata yemek odası. Modern çizgisine cevizin sıcaklığını ve beyazın şıklığını ekleyerek, country tarzına yeni bir yorum katan bu ürün, evinizin yeni gözdesi olacak.

Klasik ve Modern Çizgiye Yeni Bir Yorum

weltew mobilya beyoğlu yemek odası takımı

Modern ve klasik çizginin ince detaylar ile birleştiği Beyoğlu yemek odasında yemek yemenin tadı bir başka. Bu ürüne estetik katan ayrıntılar arasında konsol kapaklarındaki işlemeler ve konsol aynası olduğunu söyleyebiliriz .

Sıcacık Bir Mekan İçin Rustik Bir Dokunuş

weltew mobilya rustik yemek odası takımı

Yaşanmışlığın verdiği sıcaklığa , günümüzün modern dokunuşunu yaşam alanlarında yaşamak isteyenler gözlerini Rustik yemek odası takımından alamıyor. Hem sade, hem şık, hem de duruşu ile kendi yorumunu mekana incelikle yansıtan güzel bir ürün.

Beyazın Zarif Dokunuşu

weltew hanedan yemek odası

Weltew Home, yeni sezon yemek odalarında ağırlıklı olarak beyaz rengi ve tonlarını tercih etmiş.Tercih ettiği beyaz yemek odası takımlarında, beyaz rengin ince detaylarını zarif bir şekilde işleyerek ürünlere görkemli bir duruş katmış. Bu ürünlerin zarif bir parçasını da Hanedan yemek odası takımında görmekteyiz.

Bir yanıt yazın