Şahane Yılbaşı Sofraları

2020 yılına girmemize çok az bir süre kaldı. 2020 yılbaşı gecesini evde geçirmeyi düşünüyorsanız, evin dekorasyonunda biraz küçük dokunuşlar yaparak yılbaşı ambiyansını oluşturmak iyi olur. Tabi bu dekorasyonda en büyük rolde yılbaşı sofralarına düşüyor. İster aileniz ile, ister arkadaşlarınız ile geçirmeyi düşündüğünüz yılbaşı gecesine eşlik edecek olan sofranızı hazırlarken gerçek lezzetlerin yanı sıra görsel bir ziyafette olmalı.

Peki, bu geceyi unutulmaz kılmak için birlikte muhteşem bir yılbaşı sofrası hazırlamaya ne dersiniz ? Biz hazırız, sizlerde hazırsanız, step step soframızı kurmaya başlayalım.

Masa Örtüsü Seçimi

yılbaşı masa örtüsü modelleri

Yemek masasını hazırlamaya başlarken ilk adım olarak masa örtülerinden seçmekle işe başlayalım. Şimdi konu yılbaşı temalı masa dizaynı olunca, masa örtüsü seçiminde akla ilk bu gecenin sembol rengi olan kırmızı ve tonlar gelmektedir. Bu konuda bizim size önerimiz hem harmoni oluşturabileceğiniz, hem de masaya canlılık katmak adına parlak altın rengi masa örtüsü tercih edebilirsiniz.

Servis Kısmı

Diyelim ki masa örtüsünü altın parlak renkte seçtik. Şimdi örtü ile ahenk içinde olacak bir servis takımı seçmemiz gerekir. Bu noktada bizim önerimiz açık altın ve beyaz renklerin hakim olduğu bir servis takımı seçerseniz zarif ve şık bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Yılbaşı Sofrası Dizaynı

Led Mumlar

yılbaşı sofra dizaynı kırmızı led mum modelleri

Sofra için gerekli birkaç temel unsurları seçtikten sonra, şimdi sırada küçük ve etkili dokunuşlar ile yılbaşı soframızı süslemeye başlayalım. Sofrada yılbaşı ambiyansını yakalamak adına masanın ortasına birkaç tane kırmızı mum yerleştirebilirsiniz. Mum seçiminde küçük bir öneride bulunmak gerekirse , ledli mumları tercih edebilirsiniz. Led mumların yaydığı sıcacık beyaz ışıklar ile loş bir ışıkta yakalayabilirsiniz.

Yazılabilir Masa Bandı

yazılabilir masa bandı yılbaşı sofra dekorasyonu

Sofranıza kişisel bir dokunuş yapmaya ne dersiniz ? Eğer küçük bir dokunuşta olsa yeni şeyler denemeyi seviyorsanız, yazılabilir masa bandına masanızda yer vererek, hem masanıza farklı bir dokunuş yapmış olursunuz, hem de gelen misafirleri şaşırtabilirsiniz. Bu arada hemen ürün hakkında kısa bir bilgi verelim. Yazılabilir masa bandı , özel bir kumaştan yapılmış olup, üzerine yazı yazabilir ve yazdığınız yazıyı dilediğiniz zaman silebilirsiniz.

Bir yanıt yazın