Davetkar Bir Ev İçin 5 Şahane Giriş Örneği

Yaşam alanımızın iç kısmının görsel estetiği kadar, dış cephesinin görünümü ve giriş alanı da en az iç kısım kadar etkili olmalıdır. Size misafirliğe  gelecek olan konuklarınızı daha giriş kapısından itibaren etkilemek, dekorasyon alanındaki zevkinizle kendinize hayran bırakmak ve giriş alanınızı davetkar bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Yaşam alanlarınızın dış cephesi ile ahenkli bir ritim yakalayacak, insanı kendisine çeken bir giriş alanı dekorasyonu yapmanız için sizlere ilham verecek olan örneklerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Giriş Alanı Dekorasyon Fikirleri

Tasarım Harikası

dış kapı giriş modelleri 2020

Yaşam alanlarınızın giriş alanı için uygulayacağınız etkili ve zarif bir tasarımla harikalar oluşturabilirsiniz. Evinizin dış cephesini ve giriş  alanın albenisini artırmak adına yukarıdaki görselde görüldüğü gibi bahçe duvarının ortasından dönerli bir kapı uygulaması yaptırabilirsiniz.

Etkileyici Bir Tasarım

müstakil ev giriş kapısı tasarımları

Müstakil evinizin ana giriş kapısında yapacağınız dizayn ile bu alanı zarif ve kapınızın önünden geçen kişileri etkileyebilecek bir güzelliğe kavuşturabilirsiniz. Bu görsel örneğimizde olduğu gibi şahane bir tasarım tercih edip, stilinizi dışa yansıtan şahane bir dış kapı tercih ederek evinizin albenisini artırabilirsiniz.

Taşın Görsel Estetiği

ev dış giriş dekorasyon örnekleri

Taşın soğuk yüzüne küçücük dokunuşlar yaparak sıcak bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Bu örnekte görüldüğü üzere basit bir tasarım tercih edilerek taşlara sıcak bir görünüm kazandırılmış, aynı zamanda taşların estetiğinden yararlanarak şahane bir giriş alanı dizayn edilmiş. Giriş alanın estetiğini bir tık daha artırmak adına girişe taştan bir havuz oluşturarak tuğla duvarın estetiğini bir tık daha öne çıkmış.

Bahçe ve Giriş Alanı

bahçe ve giriş alanı dizaynı

Bahçeli bir evde oturuyorsanız, böyle bir uygulama yaparak bahçe ve giriş alanınızın estetiğini artırabilirsiniz. Bu fotoğraf karesinde de görüldüğü üzere giriş alanına ulaşmadan önce bahçenin içine bir yürüyüş alanı yapılmış. Dekoru biraz daha özelleştirmek adına ahşabın sıcaklığı kapıya duvara görsellik kazandırmak içinde cam duvarlar tercih edilmiş.

Doğallık, Aydınlatma ve Estetik Bir Arada

dış mekan aydınlatma modelleri

İç cephe alanında olduğu kadar dış cephe alanında da aydınlatma oldukça büyük bir rol oynamakta. Sizlerde evinizin dış cephe alanın içinde olan giriş alanınızı güzel bir aydınlatma kullanarak hem estetiğini artırabilirsiniz, hem de doğal bir atmosfer oluşturabilirsiniz.

Bir yanıt yazın