Mondi Kampanyalı Yemek Odaları

Yemek odanızı yenilemeyi mi düşünüyorsunuz ? Hem yemek alanınıza estetik katacak, hem zarif ve ince bir görünüme sahip olacak, hem de bütçeme uygun bir yemek odası takımı, arıyorum, diyenlerden misiniz ? Eğer yakın bir zaman dilimi içerisinde yeni bir yemek odası takımı almayı, ya da mevcut olanı yenilemeyi düşünüyorsanız, en kısa zamanda size en yakın Mondi mobilyaya uğramanızı tavsiye ederiz.

Mondi mobilya bir çok ürününde oldukça cazip indirimler yapmış. Her bir ürün farklı zevklere hitap ederken, aynı zamanda farklı bütçelerde hitap etmekte. Gelin, şimdi sizde yenilemeyi düşündüğünüz yemek odasını daha fazla ertelemeden uygun fiyatla almanın keyfini yaşayın. Hazır buraya kadar gelmişken, kampanyalı Mondi yemek odası takımlarına bir göz atalım.

Prada

indirimli mondi yemek odası prada

Yemek odanızın ambiyansına enerji katacak aynı zamanda zarif ve ince bir estetiğine kavuşturacak olan Prada Yemek Odası Takımı. Yeni sezonun trendleri arasında yer alan antrasit ve bej renk ahengini bu takımda görmekteyiz. Saat özelliği ve bronz renk ayna , altın renk fitil ve kulp uygulamaları takıma modern bir hava katmaktadır. Modern çizginize bu takım ile estetik katmak için bütçenizden Prada Yemek Odası Mini Takımı için şuan 4.810,00 TL ayırmanız yeterli olacaktır.

Armada

yeni sezon kampanyalı yemek odaları mondi

Modern avangard tarzını beğenenlerin yeni gözdesi Armada. Yeni sezon ürün gamına yeni eklenen bu ürün bu sezonun trend renkleri arasında yer alan ceviz ve siyah renk ahengini bünyesinde barındırıyor. Üründe tercih edilen mermer desen uygulaması ürünü elegan bir görünüme kavuştururken, altın renk halka kulplar, bilezikli açılı yüksek ayak uygulamaları yaşam alanınızın çizgine bambaşka bir hava katıyor. Yaşam alanlarınızda avangard tarzını yansıtmak isteyenler ve tercihi bu üründen yana yapmayı düşünenler için hemen bir küçük fiyat bilgisi paylaşalım. Armada Yemek Odası Mini Takımı Fiyatı ; 4.764,00 TL

Carina

carina yemek odası mondi

İster günlük akşam yemekleriniz olsun, ister evde vereceğiniz özel yemek daveti olsun, her koşulda birbirinden lezzetli yemeklerinize zarafeti ile eşlik edecek Carina yemek odası takımından gözlerinizi alamayacaksınız. Bu üründe tercih edilen ceviz rengi, dekoratif fitil uygulamaları, süslü dokunuşlar, yüksek konik ayaklar , modern çizgisi ve birbirinden işlevsel çizgisi ile yemek alanınıza zarif bir şıklık ve işlevsellik katıyor. Şuan için kampanyada olan bu ürünün Carina Yemek Odası Mini Takımı Fiyatı ; 3.379,00 TL.

Bir yanıt yazın