L Koltuk Almanız için 5 Neden

İçindekiler

L Koltuk almanız için 5 neden nelerdir? Yoğun bir iş temposunun sonunda mesai saati bitimine doğru aklınızın bir köşesinde biran önce eve gidip, koltuğa yada kanepeye uzanıp, sevdiğiniz dizi seyretme keyfini doyasıya çıkarmak var. Ama gel gelelim, evinizdeki oturma grubunuz ya eski ve konforsuz olduğundan dolayı, ya da arzu ettiğiniz rahatlığı size sunmadığı için biran önce oturma grubunuzu yenilemeyi düşünüyorsunuz.

Şuan bu satırları okuyan birçok kişinin ortak noktası, aynen aklımızda yeni bir oturma grubu olur, koltuk takımı olur yada köşe takımı olabilir, diye geçiriyoruz, dediğinizi hisseder gibiyiz. O zaman hemen şunu belirtebiliriz ki, şuan da doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Şuan hemen arkanıza bir güzel yaslanıp, uzun süredir hayalini kurduğunuz konfor ve rahatlığı size sunacak olan birbirinden farklı formlarda dizayn edilmiş, size rahatlığı ve konforu sunacak olan L koltuk takımı modellerini incelemeye davet ediyoruz. Bir taraftan modelleri incelerken, bir taraftan da neden L koltuk yada L köşe takımı seçmeniz gerektiği konusunda ipuçlarını sizler ile paylaşacağız.

Oturma Grubu Olarak Köşe Takımı

yeni sezon L koltuk takımı modelleri

Son dönemlerde oturma grupları arasında gerek duruşu ile, gerek mekana kattığı estetiği ile gerekse sunmuş olduğu konfor ve rahatlığı ile köşe koltuk takımların popülerliği gün geçtikçe artmakta. Özellikle yaşam alanların dizaynına farklı bir yorum katmak, mekanın atmosferinde dinamik ve yaratıcı bir ambiyans oluşturmak adına L koltuk takımı tasarımları bugünlerde oldukça trend olmaya başladı.

Ev Dekorasyonunda Köşe Koltuk Fikirleri

Büyük ve geniş bir oturma odasına yada salona sahip iseniz odanın dekorasyonu yapmakta pek zorlanmazsınız. Ama odanız küçük ve dar bir alana sahip ise, dekorasyonda birazcık zorlanabilirsiniz. Hazır konusu gelmişken başta küçük ve dar alanlar olmak üzere köşe takımları ile nasıl bir dekorasyon yapabileceğiniz konusunda hemen birkaç küçük öneride bulunalım.

2020 köşe takımları

📌 Odayı dizayn etmek için fonksiyonel özelliklere sahip bir orta sehpa seçimi ile işe başlayabilirsiniz. Mümkünse orta sehpa seçerken parçalara ayrılıp zigon sehpa olabilecek özelliğe sahip bir sehpa seçmenizde fayda var.

📌 Yeri geldiğinde küçük bir kitaplık görevi görecek, yeri geldiğinde küçük ev aksesuarları için zemin oluşturacak, yeri geldiğinde alanda küçük bir depolama alanı oluşturmak adına köşe koltuk takımını seçerken kenarında raf olan modeller arasından seçim yapmanızı öneririz.

köşe takımları ile dekorasyon önerileri

📌 Mekanda dengeli bir ışık yansıması oluşturmak adına köşe takımınızın kısa bölümüne denk gelecek şekilde şık bir lambader yerleştirebilirsiniz.

📌 Odada fazladan depolama alanı oluşturmak adına L köşe takımınızı seçerken baza görevinde olan modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

📌 Oda için halı seçimi yaparken ; köşe takımınızın arta kalan bölümünü eşit bir şekilde kaplayacak boyutta bir halı tercih etmenizi öneririz.

L Koltuk Almanız için 5 Neden

Koltuk Almanız İçin Profesyonel Çözümler

İnsanlar yaşam alanlarını hem göze hitap edecek şekilde hem de rahatlık sağlamak için düzenlemektedir. Evde rahatlık denilince akla ilk gelen koltuklar olmaktadır. Koltukları alırken bazı noktalara dikkat etmek uygun olacaktır. Koltuk almanız için 5 neden düşündüğümüzde bu sebeplerden ilki akşam eve geldiğimizde bize rahat bir dinlenme ortamı sunması olacaktır.

Koltuk alırken düşünmemiz gereken bir sebep de koltukların evin dekorasyonuna uygun olmasını sağlamak. Ayrıca koltukların eskimiş olması, trend olan modellerin çok daha şık olması gibi nedenler yeni koltuk almanızı sağlayacak sebepler arasında yer almaktadır. Mutfaklar İçin Farklı Dolap Tasarımları yazımızda etkili tasarım fikirlerine bakabilirsiniz!

Bir yanıt yazın