Sevgililer Günü İçin Ev Eşyası Önerileri

14 Şubat Sevgililer Gününe sayılı günler kala, birçok kişi bir hediye telaşı, sarmış gidiyor. Bizde bu tatlı telaşa ortak olmak adına, birazda işe kendini çerçevemizden bakarak, romantik çiftlerin evinde bulunması gereken bazı ev eşyalarını paylaşalım, istedik.

Şimdi, hemen bizimle birlikte sevgililer gününe kısa bir süre kala bir taraftan ev dekorasyonunuza romantik bir dokunuş yapacak olan, bir taraftan da uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz ev eşyalarına göz atmaya ne dersiniz.

Kahve Tutkunları İçin İkili Kahve Makinesi

sevgililer günü hediyesi ikili kahve makinesi

Güne kahve ile başlayıp, kahve ile bitirmeyi seven kahve tutkunu romantik çiftler için ikili kahve makinesini önerebiliriz. Aynı anda iki kişilik sıcacık kahve çeşidini hazırlayabilen bu kahve makinesi, kahve tutkunları için oldukça ideal bir hediye seçeneği olacaktır.

Kış Aylarının Romantik Ev Tekstil Ürünü Battaniye

sevgililer günü hediyeleri karaca home

Soğuk kış günlerinde anında sarılıp ısınabileceğiniz oturma grubunuzun bir kenarında battaniyeniz sizi bekliyor. Battaniyenize sımsıkı sarılıp, elinizde bir fincan sıcak kahveniz ile ister, camdan dışarıda yağan karı seyretmenin keyfini çıkartır, isterseniz romantik bir film seyretmenin keyfine varırsınız.

Bazen İkinci Bir Televizyon Gerekli Olabiliyor

değişik sevgililer günü hediye önerileri

Her ne kadar sevgili çiftler birlikte televizyon seyretmeyi tercih etselerde, bazı günlerde tek başına seyretmekte gerekebiliyor. Mesela aynı anda sizin en sevdiğiniz dizinin yeni bölümü yayınlanırken, sevgilinizin taraftar olduğu takımın önemli bir maçı o sırada yayında olabilir. İşte böyle bir durumda evdeki ikinci televizyon yayına girerek, biriniz dizi, birinizde maçı gönül rahatlığıyla seyredebilir.

Hem Masaj Hem Keyif Koltuğu

sevgililer günü hediyesi ev tipi masaj koltuğu

Yoğun, yorucu ve stresli bir günün ardından kısa bir süreliğine de olsa, şöyle ayaklarınızı rahatça uzatıp masaj yaptırmak istediğinizde, tercihen yatak odanızda , isterseniz de oturma odanızda bulunan masaj koltuğu sizi bekliyor olacaktır. Bir taraftan günün yorgunluğunu üzerinizden atarken, bir taraftan da anın keyfini doyasıya yaşamanın tadına varırsınız.

Rahatına Düşkün Olanlar İçin Puflar

Ayaklarınızı uzatıp kitap okumanın keyfine varmak, ya da elinize tabletinizi alıp, bir taraftan gündemi takip edip, bir taraftan da sosyal medya hesabınızdaki akışları takip etmenin keyfi paha biçilemez. İşte keyfinize keyif katmak adına hem ayaklarınızı uzatabileceğiniz hem de köşe takımınıza eşlik edecek 2 tane puf işinizi görecektir.

Bir yanıt yazın