Mondi Genç Odalarını Gördünüz mü ?

Sevgili gençler, uzun süredir aklınızda, odanızı yenilemek var ise, şimdi tam zamanı, diyebiliriz. Mondi mobilyanın sunmuş olduğu birbirinden farklı zevklere ve genç ruhunuza hitap eden sportif ve şık, aynı zamanda hesaplı genç odaları arasından seçim yapıp, yeni odanızın keyfini doyasıya çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Mondi Home, evini yenilemeyi düşünen sevgili müşterileri için birçok ürün kategorisinde kaçırılmayacak büyük indirimler sunmakta. Bu indirimlerin içinde genç odaları da yer almakta. Siz sevgili gençleri daha fazla merakta bırakmadan yeni sezon Mondi genç odası takımlarının bazılarını paylaşmaya başlayalım.

Doğal Ahşap Sıcaklığı

İlk olarak şuan için kampanya dahilde olan Lavin Genç Odası ile başlayalım.

mondi lavin genç odası

Lavin genç odasında bu sezonun trend renkleri arasında yer alan gri ve beyaz renginin ahengini görmekteyiz. Ürünü yakından incelediğimizde gri renk tonlarının klapa ve iki farklı model kulp uygulamasına yer verildiğini görmekteyiz. Bu genç odasında doğal bir sıcaklık katan doğal ahşap renginde köşeli yüksek ayak uygulamalarına yer verilerek hem ürünün konseptinde hem de odanın atmosferinde hem ferahlık hem de rahatlatıcı bir etki yaratacak modern bir dizayn oluşturulmuş.

Hem Eğitici, Hem Öğretici

mondi dünya genç odası

Sıradaki ürün, biraz farklı tarzda oda isteyenler için tercih edilebilecek güzellikte. Mondi genç odası ürün gamında yer alan Dünya Genç Odası, bir taraftan yaşam alanınızdaki dünyayı eğlenceli bir hale getiriyor. Bu üründe göze çarpan dizaynlar arasında, led aydınlatmalı lazer kesim dünya haritası yer almakta. Bu harita bir taraftan odayı daha eğlenceli hale getirirken, bir taraftan da öğretici bir rol üstlenmekte.

Tercihini Sadelikten Yana Kullananlar İçin

mondi villa genç odası

Yalın, şık ve zarif bir dizayn isteyenler için gözümüzü Villa Genç Odasına çeviriyoruz. Sade tonların ince bir dizaynla buluştuğu bu üründe odanıza modern bir yorum katabilirsiniz. Her iki kesimde de hitap eden bu genç odasında renk olarak beyaz tercih edilmiş. Ürünün albesini artıran unsurlar arasında klapa süslemeler ve modern kulp uygulamaları yer almakta.

Gençlerin Ruhuna Hitap Eden Oda

mondi fora genç odası

Gençlerin renkli ruhuna hitap eden Fora Genç Odası, şuan için kampanyalı genç odaları içerisinde yer almakta. Fora genç odasının dış yüzey kaplamalarında ceviz , sarı ve gri renk kombinasyonu görmekteyiz. Bu modelde göze çarpan ayrıntılar arasında özel tasarım yelken formunda kapaklar yer almakta. Bu genç odasını diğer odalardan farklı kılan diğer bir ayrıntı ise çakıl taş kulplarını gösterebiliriz.

Bir yanıt yazın