Karaca Home Çeyiz Setleri 2020

Evlilik hazırlığı içerisinde olan sevgili çiftler için Karaca Home kaçırılmayacak büyük çeyiz seti fırsatları. Sevgili çiftleri yeni kuracağınız eviniz için çeyiz hazırlıklarına başladıysanız, Karaca Home mutlaka uğramanızı öneririz.

Ev tekstil ürünleri değince akla ilk etapta gelen markalardan biri olan Karaca Home, birbirinden özel ve uygun çeyiz setleri ile sevenlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bugünlerde tatlı bir telaşın içindeyseniz, yada yatak odanızın tekstil ürünlerini yenilemeyi düşünüyorsanız, şimdi tam zamanı. İsterseniz hemen Karaca Home hazırlamış olduğu birbirinden farklı çeyiz paketlerine göz atmaya başlayalım.

Sevgili arkadaşlar çeyiz paketlerine geçmeden önce bir hatırlatma yapalım. Herhangi bir çeyiz paketi seçeceğiniz zaman o çeyiz paketi için tanımlanmış olan ürün grupları arasından istediğiniz ürünü seçip paketinize ekleyebilirsiniz.

Olmuşken En İyisi Olsun Diyenler İçin

bi dolu evlilik paketi karaca home

Diyelim ki tercihinizi Bi Dolu Evlilik Paketinden yana yapmayı düşünüyorsunuz. Bu evlilik paketinin içerisinde nevresim battaniye takımı, yatak örtüsü seti, battaniye, yorgan yastık, paspas ve hamam seti ürün grupları yer almaktadır. Bu ürün grupları arasında sunulmuş olan ürünlerden istediğinizi seçip, paketinizi oluşturma şansınız mevcut.

Evlilik Paketi

evlilik paketi karaca home

Şimdi gelin birlikte sizinle örnek bir evlilik paketi oluşturalım. Bu set için sunulan ürünlerden yorgan ve yastık seti için tercihimizi microfiber çift kişilik yorgan 2 tane silikon yastıktan yana yapalım. Çeyiz seti içinde tercihimizi Karaca Home Valeria Royal Rose Gold 10 Parça Çeyiz Setinden yana kullanalım. Bu şekilde sunulan ürün grubu arasından ürün seçip, paketimizi hazırlayabilirsiniz.

Tabi farklı çeyiz paketlerinde, farklı seçenekler söz konusu. Mesela infinity çeyiz paketi inceleyelim.

infinity çeyiz paketi karaca home

Bu paketin içerisinde 10 parçadan oluşan winter set ile 6 parça aile seti mevcut. Winter setinin içinde neler var diye soracak olursanız, hemen yazalım. % 100 pamuk saten olan nevresim , fitted çarşaf, 2 tane volanlı yastık kılıfı , 2 tane düğmeli yastık kılıfı, yatak örtüsü ve soft İspanyol battaniye bulunmaktadır.

Karaca Home çeyiz paketleri bu şekilde farklı ürünlerden oluşmaktadır. Seçmiş olduğunuz ürün paketinin içeriğine göre fiyatlar değişmektedir. Daha detaylı bilgi için size en yakın Karaca Home mağazasına uğrayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın