Karaca Çeyiz Paketleri 2020

Evlilik arifesi içerisinde olan sevgili çiftlerimiz için daha önce yatak odası tekstil ürünlerini zarif ve şık bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olacak Karaca Home Çeyiz setlerini paylaşmıştık.

Çeyiz dizmeye bugünde mutfak alanı için devam ediyoruz. Küçük ev aletlerinden yemek takımına kadar birçok ihtiyacınızı tek bir pakette alabileceğiniz yeni Karaca Çeyiz Setlerini sizler için inceledik.

Yemek davetlerinizi eşsiz bir zarafette döndürecek modeliyle, duruşuyla yemek masasına ışıltısını yansıtacak yemek takımları, mutfakta hayatınızı kolaylaştırıp, zamanın size kalmasına yardımcı olacak küçük ev aletleri , farklı Karaca evlilik paketleri uygun fiyatlar eşliğinde sizleri bekliyor. Şuan için vaktinizin varsa gelin, hemen birkaç evlilik paketini inceleyip, içerisinde neler varmış bir görelim.

Çeyiz paketlerini incelemeye geçmeden önce bir hatırlatma yapalım. Karaca’nın internet sitesi üzerinden alışveriş yapanlar bilirler, çeyiz paketini seçerken ister en beğenilen paketi olduğu gibi tek sefer de , isterlerse ürün grubu içerisinde yer alan ürünler arasından seçim yapıp, kendi paketinizi kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Bugünkü paylaşımızda genel olarak paketler bakalım, ilerleyen günlerde ise çeyiz paketlerin içeriklerini daha detaylı bir şekilde sizler ile paylaşırız.

5’i 1 Evde Çeyiz Paketi

karaca beşi bir evde paketi

Sabah mis gibi bir çayın yanda nefis bir tost iyi gider diyenler için, güne kahve ile başlamayı sevenler için ya da güne sağlıklı bir başlangıç yapmak için smoothie içmeyi tercih edenler için bu çeyiz seti tam sizlik, diyebiliriz. 5’i 1 evde çeyiz paketinin içerisinde 3’lü blender seti, çelik çaycı, Türk kahvesi makinesi, tost makinesi yer almakta. Ayrıca küçük bir fark ile elektrikli süpürge de bu paketin içinde.

Diamond Evlilik Paketi

karaca diamond çeyiz paketi

Güne sağlıklı ve zinde başlamanıza yardımcı olacak nefis kahvaltı menünüzü şık bir sunumla kahvaltı masanıza yansıtacak olan kahvaltı takımı, özel yemek davetlerinizde eşsiz bir sofra kurmanıza eşlik edecek yemek takımı ve çatal bıçak takımı mı arıyorsunuz , bir de yemeklerinizin daha lezzetli olmasına yardımcı olacak tencere setine de mi, ihtiyacınız var? İşte mutfak çeyizinizi eksiksiz bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacak Diamond Evlilik Paketi sizlerle.

Bir yanıt yazın