Olmuşken En İyisi Olsun Karaca Home

Karaca Home‘dan 4 yılda 1 olacak muhteşem bir kampanya. Evlilik hazırlığı içerisinde olan gençler, ev tekstil ürünlerini yenilemeyi düşünenler ve olmuşken en iyi olsun, diyenler Karaca Home’un bu kampanyası kaçmaz.

29 Şubat gününe kadar sürecek olan bu kampanyada yok yok diyebiliriz. Mutfak çeyiz setinden tutunda, aksesuara kadar, yatak odası tekstil ürünlerinden aile setlerine kadar aradığınız her şeyi oldukça uygun fiyata bulabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesinde yüzlerce üründe tartışmasız fiyatları ile ve % 50 ye kadar varan büyük indirimleri ile bu kampanya kaçmaz. Hemen kampanya dahildeki ürünlerden birkaçını sizler ile paylaşalım.

Nevresim ve Battaniye Takımlarında %58 ‘ e varan İndirim

karaca home indirimli nevresim battaniye takımı

Yatak odası tekstil ürünlerin gözdesi olan nevresim ve battaniye takımında % 58 varan bir indirim söz konusu. Bu kampanya dahilde yer alan ürünler arasında ; Karaca Home Lera Mavi Rnf Nevresim Takımı Jakar Battaniye Seti, Lera Bej Rnf Çift Kişilik Nevresim Takımı Jakar Battaniye Seti , Sadra Gri Rnf Nevresim Takımı ve Jakar Battaniye Seti, Sadra Bordo Rnf Nevresim Takımı ve Jakar Battaniye Seti yer almakta. Genel olarak setlerin içerisinde neler bulunuyor diye soracak olursanız, hemen onları da sıralayalım ;

📌Nevresim

📌 Yatak çarşafı

📌 Volanlı yastık kılıfı

📌 Jakar battaniye

bulunmaktadır.

Uyku Setlerine Özel Fiyatlar

indirimli uyku setleri karaca home

Yatağınızı dış etkenlerden koruyacak aynı zamanda şık bir görünüme kavuşturacak olan yeni bir uyku seti arayışı içindeyseniz, Karaca Home ‘un uyku setlerine mutlaka bakın, deriz. Heme yatak odanızın dekorasyonuna estetik katacak, hem yatağınızı daha zarif görülmesini sağlayacak olan Carissa Mürdüm saten çift kişilik 7 parçadan oluşan bu uyku seti tam sizlik diyebiliriz. Carissa Mürdüm saten çift kişilik uyku setinin içerisinde ;

📌Dantelli yorgan koruyucu

📌 Dantelli yastık kılıfı

📌 Volanlı yastık kılıfı

📌 Yatak çarşafı

📌 Yorgan

bulunmakta.

Yatak Örtüsü Setlerinde % 63’e Varan İndirim

karaca home kampanyalı yatak örtüsü setleri

İster evinizde kullanmak için, isterseniz de sevgili kızınızın yada oğlunuzun çeyizine bırakabileceğiniz kaliteli, kullanışlı aynı zamanda renk ve desenleri ile odanın geneli ile bir bütünlük sağlayacak olan bunların yanı sıra fiyatıyla da bütçenize hitap edecek yatak örtüsü seti için Karaca Home ürünlerine bakmanızı tavsiye ederiz.

Bir yanıt yazın