Ergül Mobilya 2021 Koleksiyonu

Sizce de eski mobilyalara artık veda etme zamanı gelmedi mi ? Şuan içten bir of çektiğinizi, gönül hep yenilik istiyor ama bazen bütçe buna engel oluyor diye aklınızdan geçirdiğinizi hisseder gibiyiz. Peki size, artık üzülmenize gerek kalmadı desek, ne dersiniz. Nasıl mı ? Ayrıntılar konumuzda.

Mobilya sektörünün parlayan yıldızlarından biri olan yeni neslin tercihi Ergül Mobilya 2021 koleksiyonlarını 2020 fiyatları ile değerli müşterilerine sunuyor. Bizde hem bu fırsattan henüz haberi olmayan , hem de bu fırsatı değerlendirmek isteyen siz sevgili okurlarımız için hemen soluğu Ergül Mobilyada alıp, ürünleri yakından inceleyelim, dedik. Hazır buraya kadar gelmişken de birkaç ürünü sizlerin beğenisine sunalım, istiyoruz.

Tercih Sadelikten Yana Olanlar İçin

ergül mobilya ester koltuk takımı

Salonum abartıdan uzak olmalı, modern bir çizgi olmalı aynı zamanda kendine özgü de bir şıklığı olmalı, diyenlerdenseniz , Ergül Mobilyanın ürün gamına yeni eklenen Ester koltuk takımını düşünebilirsiniz. Ester koltuk takımı bir taraftan rahat bir oturma alanı sunarken bir taraftan da konforlu bir yatak olma imkanı da sunuyor. Sandık göreviyle de odada ekstradan gizli bir depolama alanı sunuyor.

Mini Tasarımla Üst Düzey Konfor Yaşamaya Ne Dersiniz ?

ergül mobilya rionel mini köşe takımı

Oturma gruplarında tercihini köşe takımlarından yapanlar Rionel Mini Köşe Takımına bayılacaktır. Yaşam alanınızdaki konforunuzu maksimum düzeye çıkartacak olan bu köşe takımı , hareketli makas sistemi sayesinde yatak olma özelliğini sunuyor. Ürünün albenisini artıran detaylar arasında modelin kol, sırt ve oturma kısımlarında kullanılan kapitone yer alıyor. Tercih edilen gösterişli kumaşı ve zengin düğme detayları ise ürüne estetik katan diğer ayrıntılar arasında yer almakta.

Derin Bir Nefes Alıp, Huzur Dolu Bir Uykuya Hazır Mısınız ?

ergül mobilya alita yatak odası takımı

Şöyle derin bir nefes alıp, günün yorgunluğunu üzerinizden atıp, yeni bir güne zinde ve enerji başlamak için huzur dolu bir uyku şart. Bunun olması içinde yatak odasının büyük bir rolü var. Rahat bir yatak sizi uykuya davet ederken, günün ilk ışıklarıyla birlikte gözünüzü açıp sizi yepyeni bir güne hazırlamak içinde yatak odasının atmosferin iyi olması gerek. İşte aradığınız tüm özellikleri Alita Yatak Odası Takımı sizlere sunmakta.

Bir yanıt yazın