Yeni Sezon Duvar Boyaları

Yeni sezon duvar boyaları göz alıcı renklerin hakim olduğu tonlardan oluşmaktadır. Evinizin ve iş yerinizin duvarlarına anlam katacak 2022- 2023 duvar boyası renkleri. Yaşadığınız alanları birer sanat eserine dönüştürmenize yardımcı olacak yeni sezon duvar boyası renklerini keşfetmeye hazır mısınız ?

Acaba hangi duvar rengi, duvar renkleri veya duvar renk kombinleri yaşadığım alanın duvarlarında güzel durup, göz estetiğine hitap edebilir, diye düşünenlere ilham vermesi adına, hangi odaya hangi renk ve renk kombinleri iyi gidebilir konusunda bir derleme hazırladık.

Bu Sezonun Rengi Living Coral

yeni sezon duvar boyası renkleri mercan

Bildiğiniz gibi her yıl Pantone Renk Endüstrisi farklı renk ve tonlarını ön plana çıkartarak önümüzdeki yılın renk seçimi konusunda öncülük eder. Bu yıl içinde mekana canlılık verecek enerjisini yükseltecek aynı zamanda sıcaklık katacak olan living coral yani canlı mercan rengini seçti. Eğer sizlerde yaşam alanınızda dört mevsim sıcacık, enerjisi yükseltecek bir renk düşünüyorsanız mercan rengini düşünebilirsiniz.

Huzur Verici Yeşil ve Yeşil Tonları

en çok tutulan duvar boya renkleri

Bir taraftan doğanın güzelliğini, bir taraftan da yaşam alanında kendi özgürlüğünüzü yansıtacak en güzel renkler arasında yeşil ve tonları yer almaktadır. Evinizin farklı mekanlarında yeşil rengini tek tercih edip, doğanın huzurunu yansıtabileceğiniz gibi yeşili farklı tonlar ile kombin edip, hem mekana huzuru hem de tazeliği yansıtabilirsiniz.

Soluk Pembe

antre için duvar renk önerileri soluk pembe

Renk konusunda tercihinizi nötr renklerden yana kullanmayı düşünüyorsanız, size soluk pembeyi önerebiliriz. Soluk pembe başta evin antresinde olmak üzere iş yerlerinde ise bekleme alanlarında tercih edebilirsiniz. Bu alanlara bir taraftan natürel bir görünüm, bir taraftan da huzur verici bir izlenim oluşturmak adına soluk rengi çöl kumu rengi ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca bu renk limon sarısı ve beyaz tonlarıyla da muhteşem bir ahenk içindedir.

Lila Gri Ahengi

yatak odası duvar renk fikirleri lila gri

Her ne kadar gri klasik renkler arasında yer alsa da , hiç bir zaman popülerliğini kaybetmeyen renkler arasında yer almaktadır. Özellikle yatak odalarının atmosferinde hem romantizmi hem de huzuru oluşturmak için gri renginin en çok tercih edilen tonlarından biri olan güvercin grisini lilanın tonu ile birleştirebilirsiniz.

Odak Noktalar Oluşturmak İçin Portakal

oturma odası duvar renkleri 2019

Mekanın albenisini artırmak, mekana doğal bir ışık yansıtmak adına turuncu renk grubu içerisinde yer alan portakal rengini düşünebilirsiniz. Bu renk bir taraftan mekanın daha aydınlık ve refah göstermesine yardımcı olurken, bir taraftan da duvarlarınızın odak noktası olmasını sağlar.

Bu Sene Hangi Renk Duvar Boyası Moda?

Geçtiğimiz yıllarda moda olmaya başlayan ve nötr bir tona sahip olan gri 2022 yılında da zirveyi bırakmadı. Gri tonlarında yapılan duvar boyaları kullanıldığı alanlara modern bir görünüm verir. 2022’nin duvar boyasında moda olan griye tavanlarda beyaz renkli alçıpanlar ve zeminde beyaz süpürgelikler çok yakışır. Eskiden devletin resmi kurumlarında kullanılan gri kullanıldığı yere resmilik katıyordu. Şimdi ise en trend ve en moda renk olarak bir numara.

Bir yanıt yazın