Modalife İndirimli Ürünler 2022

Türkiye’nin düğün paketçileri arasında yer alan Modalife Mobilyadan kaçırılmayacak büyük fırsat. İster evlilik hazırlığı içerisinde olun, isterseniz evinizin mobilyasını yenileyin, ama önce bir Modalife’nın ürünlerini ve fiyatlarını incelemeden mobilya almayın.

Bu devirde ev kurmak, yada mevcut evin birkaç odasının mobilyasını değiştirmek biraz zor gibi görünüyor. Öncelikle seçeceğimiz ürün evimizin ruhuna hitap etmeli, sevdiğimiz çizgi zarif bir şekilde yansıtmalı. Tabi bunun yanı sıra fiyatı da ekonomimize hitap etmeli. Nerede bulabilirim ki, böyle mobilyayı, dediğinizi duyar gibiyiz. Hemen sesinize kulak verip, Modalife’nın bazı ürün grubunda yapmış olduğu indirimli ürünleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Anfora Düğün Paketi

modalife indirimli düğün paketleri anfora düğün paketi

İlk etapta yakın bir zaman diliminde dünya evine girmeye hazırlanan çiftlerimiz için güzel bir düğün paketi paylaşarak işe başlayalım. Sevgili çiftler , modern ve sportif bir çizginin hakim olacağı bir ev dekorasyonu oluşturmak isterseniz Anfora Düğün Paketi, tam sizlik diyebiliriz. Hemen paketin içerisinde hangi ürünler var diye bir bakalım. Oturma odanızda yada salonunuzda kullanabileceğiniz iki tane üçlü bir tane tekli koltuktan oluşan Anfora koltuk takımı yer almakta. Yine Anfora serisi içerisinde yer alan yemek odası ve yatak odası da mevcut. Bu düğün paketini tercih ettiğiniz zaman yatak ve baza da hediye. Şuan için Anfora Düğün Paketi Fiyatı ; 25.970,00 TL den 20.990,00 TL ye düşürülmüş.

Urla Midi Koltuk Takımı – Bordo

modalife indirimli koltuk takımları urla midi koltuk takımı

Şuan için sadece koltuk takımına ihtiyacım var , diyenler için gözlerimizi elit bir görünüme sahip olan Urla Midi Koltuk Takımına çeviriyoruz. Koltuk takımın özelliklerine baktığımızda ; koltuklara şöyle hafifçe elimizi bir gezdirdiğimizde yumuşak dokulu bir kumaşa sahip olduğunu hissedebiliyoruz. Ayrıca kolayca temizlenebilir bir kumaşa sahip. İki üçlü ve bir tekli koltuktan oluşan Urla Midi Koltuk Takımı Fiyatı ; kısa bir süreliğine 7.990,00 TL

Valentio Köşe Takımı 3+2 Sarı

kampanyalı köşe takımları modalife valentino köşe takımı

Evimde konfor ve rahatlığa önem veriyorum, aynı zamanda odamın çizgisine hitap edecek, fazla yer kaplamayacak ve fonksiyonel özelliğe sahip olan oturma grupları tercihimdir, diyenlerdenseniz hislerinize tercüman olan Valentino Köşe Takımı ile tanışmanın vakti gelmiş, demektir. Valentino Köşe Takımı Fiyatı ; şuan için 6.590,00 TL

Sevgili arkadaşlar, diğer ürünleri yakından inceleyip, fiyat konusunda son güncellemeleri öğrenmek için size en yakın Modalife mağazasına uğrayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın