İndirimli Nevresim ve Pike Takımları Karaca Home

İçindekiler

Karaca Home‘un indirimli nevresim ve pike takımlarını gördünüz mü ? Henüz bu haberi duymadıysanız, yada duyup da incelemeye zamanınız olmadıysa, şuan fırsat ayağınıza kadar geldi.

Evlilik hazırlığı içerisine olanlar, ev görmeye gitmek için hediye arayanlar, yada yatak odası tekstil ürünlerini yenilmeyi düşünenler işte size kaçırılmayacak büyük bir fırsat. Ev tekstil ürünleri arasında en çok tercih edilen markalardan biri olan Karaca Home, bugünlerde yatak odalarınızın ambiyansını değiştirecek, yatağınızın daha şık görülmesini sağlayacak olan nevresim ve pike takımlarında indirime gitmiş.

Biliyorsunuz, yatak odası tekstil ürünleri arasında yer alan yatak örtüsü olsun, uyku seti olsun, ya da nevresim pike seti olsun, bir taraftan yatağı dış etkenlerden korurken, bir taraftan da yatak odasının konseptine zarif bir görünüm kazandırır.

Sözü daha fazla uzatmadan zarafetini ve inceliğini zarif bir şekilde yatağınıza ve yatak odanıza yansıtacak olan Karaca Home nevresim ve pike takımı modellerinden birkaçını hemen sizlerin beğenisine sunmaya başlayalım.

Karaca Home Alita Pudra Rnf Çift Kişilik Nevresim Jakar Pike Takımı

karaca indirimli nevresim takımları

Pudra rengi ile bahar esintilerini yatak odanıza taşıyacak şahane bir nevresim jakar pike takımı. Soft renkleri ile odanızın atmosferinde romantik bir ambiyans oluşturmak istiyorsanız bu ürünü değerlendirmeye almanızı öneririz. Bu setin içerisinde neler mi var ? Hemen söyleyelim.

📌 200 x 200 cm Nevresim

📌 240 x 260 cm Yatak Çarşafı

📌 2 adet 50 x 70 cm Volanlı Yastık Kılıfı

📌 200 x 200 cm Jacquard Pike

Bu setin fiyatı mı ? Şuan için Karaca Home Alita Pudra Rnf Çift Kişilik Nevresim Jakar Pike Takımı Fiyatı ; 411,71 TL ‘den 199,99 TL indirilmiş.

Karaca Home Dolce Turkuaz Rnf Çift Kişilik Nevresim ve Jakar Pike Takımı

indirimli pike takımları karaca home

Okyanusun maviliğinden ilham alıp, yatak odanızın atmosferinde okyanus derinliği yaşatabileceğiniz çok şık bir takım. Yatak odanızın atmosferinde fresh bir ambiyans oluşturmak isterseniz tekstil ürünlerinde renk tercihinizi turkuazdan yana yapabilirsiniz. Hemen bu setin içerisinde yer alan ürünlerden bahsedelim.

📌 200 x 200 cm Nevresim

📌 240 x 260 cm Yatak Çarşafı

📌 2 adet 50 x 70 cm Volanlı Yastık Kılıfı

📌 200 x 200 cm Jacquard Pike

Karaca Home Dolce Turkuaz Rnf Çift Kişilik Nevresim ve Jakar Pike Takımı Fiyatı ise ; 299,99 TL ‘den 199,99 TL ‘ye indirilmiş durumda.

İndirimli Nevresim ve Pike Takımı Alırken Dikkat Edilecekler

İndirimli Nevresim ve Pike Takımı Alırken Dikkat Edilecekler

Nevresimler ve pikeler en temel ev tekstil ürünleri arasında yer aldığından bu tar ürünleri alamadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalısınız. Pike ve nevresimlerin tek başına ucuz olması esasında pek bir anlam teşkil etmez! Burada uygun fiyatlı bir nevresim ve pike takımı almak kadar kaliteli bir ürün almaya da dikkat etmelisiniz.

Pike ve nevresim takımları söz konusu olduğu zaman karşımıza çok sayıda farklı tasarım çıkar. Bundan dolayı bu tarz ev tekstil ürünlerinde alacağınız zaman kendi dekorasyon özelliklerinizi dikkate almak durumundasınız. İsterseniz Dekoratif Duvar Aksesuarları yazımızı da okuyarak, en güncel ev aksesuarlarına dair bilgiler edinebilirsiniz!

Bir yanıt yazın