Dekoratif Ayna Kullanmanın 4 Yolu

Yaşam alanlarımızın dekorasyonuna estetik katan, mekanlarımızı ferah, geniş ve aydınlık göstermek için aynalardan yararlanırız. Bir taraftan gün ışığını yansıtıp, evimizi geniş gösteren, bir taraftan küçük mekanlara derinlik hissi uyandırarak biraz daha büyük görülmesine yardımcı olan aynalar aynı zamanda dekoratif unsur olarak da şahane bir aksesuar üründür.

Yaşam alanlarımızın vazgeçilmez dekoratif unsurları arasında yer alan aynaları daha farklı kullanımlar uygulayarak, evinizi daha estetikli bir görünüme kavuşturmaya ne dersiniz ?

Dilerseniz şimdi birlikte , işin içine biraz yaratıcılığımızı da katarak yaşam alanlarımızı hem olduğundan biraz daha büyük ve ferah, hem de daha ışıltılı bir görünüme nasıl kavuşturabileceğimize birlikte bir bakalım.

Klasik Çizgide Ayna Dizaynları

Aynaların çerçevelerini ve biçimlerini göz önünde bulunduracak olursak, farklı tarzlarda farklı uygulamalar yaparak , daha farklı stiller ortaya çıkartabiliriz. Klasik tarzda bir dekorasyonunuz var ise bu dekorasyonunuzu daha elegan bir hale getirmek için altın dilerseniz gümüş çerçevelere sahip biraz oymalı ve işlemli aynalar arasından seçim yapabilirsiniz.

Yalın Bir Çizgi İçin Çerçevesiz Aynalar

oval çerçevesiz ayna modelleri

Daha sportif, daha yalın bir çizgi evinize çizgisine hakim ise ortamda görsel bir estetik oluşturmak adına çerçevesiz ayna modelleri arasından seçim yapmanızı öneririz. Çerçevesiz aynalar hakkında küçük bir tüyo verelim. Son dönemlerde yeni nesil dekorasyonlarında çerçevesiz modeller oldukça trend.

Aynalı Mobilyalar

aynalı orta sehpa tasarımları

Son dönemlerde dekorasyonda daha yaratıcı, daha yenilikçi aynı zamanda daha çekici bir dekorasyon için bazı mobilya yüzeylerinde ayna uygulamalarını görmekteyiz. Bugünlerde dekorasyon fikirlerinde öne çıkan unsurlar arasında aynalı mobilyalar ön planda olduğunu belirtmek isteriz. Eğer oturma odanız yada salonunuz küçük ve dar ise, bu odalarınızı hem ferah hem de aydınlık göstermek adına sini şeklinde tasarlanmış aynalı orta sehpalardan yararlanabilirsiniz.

Geniş Boy Aynaları

dekoratif boy aynası modelleri

Mekanlarınızın derinliğini artırıp aynı zamanda mekanınızı elit bir estetiğe kavuşturmak adına ayna seçiminizi şu yönde yapabilirsiniz. Mekanın dekorasyonu ile ahenk içinde olacak işlemeli göze hitap edecek estetiğe sahip geniş ve büyük bir boy aynası düşünebilirsiniz. Boy aynasını duvar monte edebileceğiniz gibi, dilerseniz duvara yaslayıp, zeminde duran bir tarz oluşturabilirsiniz.

Bir yanıt yazın