Karaca Home Ev Aksesuarlarını Görmelisiniz

Evlerinize zarif bir şıklık katacak Karaca Home Aksesuarları

Yatak odanızda, yatağınızın hemen yanına konumlayacağınız bir abajur , salonda konsolun üzerine yerleştireceğiniz konsol önü süsler, oturma odanızın duvarına asacağınız şık bir çerçeve evinizin ambiyansını bir anda değiştirebiliyor.

Sevgili arkadaşlar , konunun giriş bölümünden de anlaşılacağı üzere bugün evimizin çizgisine zarif bir yorum katacak olan ev aksesuarlarını sizlerle paylaşacağız. Birbirinden zarif, ince ve şık görünümlere sahip dekoratif aksesuarlar için soluğu Karaca Home aldık. İster kendi evinizde kullanabileceğiniz , isterseniz de sevdiğiniz bir kişiye ev hediyesi olarak alabileceğiniz şahane ürünler mevcut. Hemen burada birkaç tanesini sizlerle paylaşıyoruz.

Abajur

karaca home abajur modelleri

Evimizin farklı alanlarında gönül rahatlığıyla kullanabileceğimiz aydınlatma araçları arasında abajurlar gelir. Hem dekoratif bir unsur olarak kullanabileceğimiz hem de ortamda loş bir ışık oluşturmak için abajur oldukça ideal aydınlatmalar arasında yer almaktadır.

Şamdan – Mumluklar

ikili mumluk modelleri karaca home

Ev aksesuarların vazgeçilmez ürünleri arasında şamdan ve mumluklar yer alır. Romantik bir ortam oluşturmak, evde özel kutlamalar yapacağımız zaman dekora eşlik edecek bir şamdanlık ve mumluk bulundurmak isteriz. Farklı ve zarif bir mumluk arayışı içerisindeyseniz Karaca Home aksesuar ürünleri arasında yer alan şamdan- mumluk modellerine bakmanızı tavsiye ederiz.

Çok Şık Vazolar

karaca home vazo

Küçük dokunuşlarla yaşam alanınızın çizgisine şıklık katmak isterseniz, dekorasyon tarzınıza hitap edecek vazo modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Diyelim ki, sportif ve çağdaş bir çizginiz var bu çizgiye şıklık katmak adına renkli cam vazolar arasından seçim yapabilirsiniz.

Dekoratif Objeler

dekoratif objeler karaca home

Kendisi küçük ama etkisi büyük olan dekoratif objeler, aksesuarların göz bebeğidir, diyebiliriz. Bugünlerde yakın bir arkadaşınıza, dostunuza yada sevdiğiniz birisine küçük bir sürpriz yapmayı düşünüyorsanız dekoratif objeleri düşünebilirsiniz.

İster Duvara, İster Masa Üstüne

dekoratif çerçeve modelleri

Sevdiğiniz her zaman hatırlamak istediğimiz ölümsüzleştirdiğiniz en güzel anların karesini güzel bir çerçeve içerisine yerleştirerek ister masanın, ister dekoratif rafların üstüne bırakabilirsiniz. Duvarlar boş kalmasın derseniz de duvara asabilirsiniz.

Yemek Masanıza Şıklık Katacak Ayrıntılar

Bir yemek masasına görsel açıdan estetik katan unsurlar arasında, masa için kullanmış olduğumuz masa örtüsü, peçetelikler ve peçete yüzükleri yer almaktadır.

Bir yanıt yazın