Ebeveyn Yatak Odası Dekorasyonu Nasıl Olmalı ?

Yeni stil dekorasyonlarında ebeveyn odaları oldukça trend olmaya başladı. Bizde bu trendi göz önüne alarak, yatak odalarında yenilik yapmayı düşünen sevgili çiftler için ebeveyn yatak odası dekorasyon fikirlerini paylaşalım, istedik.

Ebeveyn yatak odalarınızı dizayn etmeye başlamadan önce yatak odanızın fiziksel özelliğini göz önüne alarak nasıl bir yatak odası dizaynı etmek istediğinizi sorun.

İkinci olarak odanızın fiziksel özelliğini göz önüne alarak hangi renk yada renk gruplarını kullanabileceğinizi gözden geçirin.

Daha kullanışlı ve estetik yönü yüksek olan bir yatak odası için nasıl bir stil oluşturabilirim, üzerine yoğunlaşın.

Son olarak da mobilyaları odaya nasıl konumlayacağınızı, aksesuarlara yer verip, veremeyeceğiniz konusunda karar vererek, adım adım hayalini kurduğunuz yatak odasını dizayn etmeye başlayın.

Bu konuda sizlere ilham vermesi açısından görseller ile hazırlamış olduğumuz fikirlerimizi inceleyebilirsiniz.

Gizli Bir Giyinme Odası

ebeveyn yatak odası modelleri

Yukarıda yer alan ebeveyn yatak odası dizaynı göz alıcı bir göz ile incelediğimiz zaman yatak başlığının hemen arka kısmında gizli bir giyinme alanının yer aldığını görmekteyiz. Yatak odası ve giyinme odasını birbirinden zarif bir şekilde ayırmak için nervürlü bir cam tercih edilmiş. Bu cam bir taraftan mahremiyeti korurken, bir taraftan da odaya ışığın girmesi sağlanmış.

Koyu Rengin Asaleti

koyu renk yatak odası dekorasyonu

Renk konusunda kararsız kalıyorsanız, koyu renklerin asaletinden yaralanabilirsiniz. Lacivert tonlarında duvarlar, koyu renkte zarif bir yatak başlığı ve odaya biraz enerji, biraz da renk katmak adına çağdaş formda bir tekli koltuk ile şahane bir dekor oluşturabilirsiniz. Tabi, dekoratif aydınlatma ürünlerini de es geçmiyoruz.

Stilini Seç

ebeveyn yatak odası fikirleri

Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirecek, sizi yeni bir güne pozitif ve enerji dolu uyanmanıza yardımcı olacak bir oda dizayn etmek için iç ruhunuzu en güzel şekilde yansıtacak olan stili seçin. Bu bir Akdeniz stili olabilir, kolonyal stili olabilir, tropikal stil olabilir, yada kendinizin oluşturacağı yepyeni bir stilde olabilir.

Yatağını Seçimi

yeni yatak modelleri

Şuan için büyük çapta bir değişim yapmayı düşünmüyorum, sadece küçük bir değişim yada dokunuş kafi, diyenlerdenseniz, yatağınızı değiştirebilirsiniz. Sıradan yatak yerine, Japon stili bir yatak seçerek, daha huzurlu bir uykuya dalabilirsiniz.

Ebeveyn banyolu yatak odası dekorasyon örneklerimize göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın