Trend Duvar Dekorasyonları

Trend duvar dekorasyonları göz alıcı görselliğin ev sahibi konumunda yer almaktadır. Günümüzde iç mekanlarda, duvar dekorasyonlarına ayrı bir özen gösterildiği doğrudur. Kim zaman klasik, kim zaman sıra dışı uygulamalar ile hem duvarlara yeni kimlikler kazandırılıyor, hem de eve farklı bir hava katılıyor.

Sizlerde şu için hem evinizin, hem de iş yerinizin duvarlarının görünümlerinden sıkıldıysanız, küçük bir dokunuşla da olsa, onlara farklı bir ruh katmak istiyorsanız, duvar dekorasyonunda son trendlerini öğrenmek için bu konumuza göz atabilirsiniz.

Cesur ve Işıltılı Renkler

Şuan için iç mekanlarınızın dörtte üçünü kaplayan duvarlar için sadece fırça izleri ile renklendirmek istiyorsanız, hemen sizlere renk konusunda küçük bir tüyo verelim. Bu sezon ve önümüzdeki sezon cesur, ışıltılı renkler tercih edilmekte. Canlı sarıdan tutunda, koyu maviye kadar, kırmızının koyu tonundan tutunda ortama zariflik katacak bordo tonlarına kadar birçok farklı renk ve tonları mekanlarımıza eşlik edecek.

Duvarlarınızı Dikey Sanat Eserleri İle Dekore Edebilirsiniz

graffiti duvar dekorasyonu örnekleri

Mekanınızda bulunan mobilyalar ve ortama farklı bir ışık ve kontrast oluşturmak adına duvarlarınıza dikey sanat eseri uygulaması yapabilirsiniz. Dikey sanatı çok farklı şekillerde uygulamak mümkün. Mesela panoramik posterleri tercih edebilirsiniz. Yada biraz daha farklılık yaratmak isterseniz canlı renkler ile ortamın enerjisini yükseltecek grafiti uygulaması yaptırabilirsiniz. Daha nostaljik bir ambiyans oluşturmak adına da en sevdiğiniz fotoğraflardan oluşan bir kolaj yapabilirsiniz.

Geometrik Duvar Kağıtları

2020 duvar dekorasyon fikirleri

Dönem dönem sessizliğe bürünse de ortaya çıktığı zaman popülerliğini sürdürebilen duvar kağıdı uygulamaları, evlerimizi süslemeye devam ediyor. Gün geçtikçe ürün yelpazesini genişleten duvar kağıdı modelleri arasında bugünlerde geometrik şekillerin yer aldığı ürünler oldukça çok tercih ediliyor.

Duvar Çıkartmaları

duvar sticker modelleri

Bütçeyi fazla zorlamadan yaşam alanlarımızın duvarlarına küçük dokunuşlar yaparak hoş bir görüntüye kavuşturmanın en kolay yollarından biri duvar sticker yani duvar çıkartmalarıdır.

Duvar Yazıları

Duvarları boş bir kağıt gibi düşünün ve bu kağıda sizin için önemli olan bir tarihi, bir sözü yazarak sadece size özel bir duvar haline getirebilirsiniz.

Tabi ki Aynalar

Hem ortamda yapay bir ışık oluşturmak adına, hem de elit bir ortam oluşturmak için farklı formlarda dizayn edilmiş aynaları tercih edebilirsiniz.

Trend Duvar Dekorasyonları

Modern Salon Duvar Aksesuarları

Modern tarzda döşenmiş evler son zamanların modası. Salonun modern şekilde döşenmesi ve modern aksesuarları büyük bir göz zevki sunuyor. Duvarlarda kullanılan mumluklar modern görünüm katmaya birebir. 3D duvar kâğıtları, stickerlar, Uzak Doğu tarzındaki porselen eşyalar, aynalar, duvar rafları modern şekilde dizayn edilmiş salon aksesuarından bazılarıdır. Modern olarak yapılmış resim ve fotoğraflar kombinasyonunuzu tamamlayacak aksesuarlardandır. Son yıllarda kullanılan duvar çıtaları da modern aksesuarlar arasında yerini aldı.

Bir yanıt yazın