Ev İçin Süs Eşyası Trendleri

Ev dekorasyonunda yeni akım, ev süsü eşyaları olmaya başladı. Sizlerde yaşadığınız alanlara farklı dokunuşlar yaparak, ruhunu okşayacak dekoratif ev süsü eşyaları arayışı içindeyseniz, buyurun gelin birlikte, bu yeni akımda neler var, bir göz atalım.

Kendin Yap Ev Süsleri

Hayal gücünüzü el beceriniz ile birleştirerek evinize, kendi ruhunuzu katacak kendin yap projelerini hayata geçirebilirsiniz. Mesela ahşap boya ile bir sehpa dizayn edip, oturma alanınızda kullanabilirsiniz. Kendi kırlent ve yastıklarınızı kendiniz tasarlayarak evinize dekor ruhunuzu yansıtabilirsiniz.

Romantik Ambiyanslar İçin Mumlar

dekoratif mumluk modelleri

Ev süsü eşyaları arasında her zaman için popülerliğini koruyan mumlar, hem iç mekanda hem de dış mekanda tercih edilmeye devam ediyor. Salonunuz için lüks bir obje ve aksesuar arayışı içerisindeyseniz, mermer ve metalin birleşiminden oluşan mumluk düşünebilirsiniz. Yaşam alanınızın dış mekanı içinde tercihinizi fenerli mumluklardan yana yapabilirsiniz.

Duvarın Işığı

dekoratif duvar aydınlatma araçları

Duvar dekorasyonları gün geçtikçe bir adım daha öne çıkmaya devam ediyor. Birbirinden farklı sanat tablolarının, saatlerin, dekoratif çerçevelerin dışında şimdilerde değişik formlarda dizayn edilmiş duvar aplikleri oldukça revaçta. Mekanlarınızda değişik bir aydınlatma kullanmak isterseniz gold rengi metal yaprakları ile duvarınıza estetik katacak, üzerinde bulunan aydınlatma ile mekanınıza farklı bir ışık yansıtacak olan bir duvar apliği düşünebilirsiniz.

Dekoratif Objeler Ananas

dekoratif süs eşyası ananas

Bir zamanlar evlerde en çok kullanılan dekoratif objeler arasında filler ve narlar kullanılırdı. Şimdilerde ise bunların yerini ananasın aldığını görmekteyiz. Şöyle bir baktığımızda görünüş olarak kendine özgü bir estetiği olduğunu söyleyebiliriz.

Dekoratif Tepsiler

aynalı tepsi modelleri

Genelde duvarları süslemek için kullandığımız aynalar, şimdilerde bambaşka bir görünüm ile karşımıza çıkmakta. Sizlerinde tahmin ettiği gibi aynalar şimdilerde ışığını dekoratif tepsilere yansıtmış durumda. Dekoratif ayna tepsileri kimi zaman yatak odalarımızda takı ve aksesuarlarımıza eşlik ederken, kimi zaman antrede yer alan dresuarların üzerinde yer alıyor. Kimi zaman içine yerleştirilen mumlar ile ya salonda konsolun üzerinde yada oturma odalarında orta sehpada kendine yer ediniyor.

Yeni Trend Metal Süs Eşyaları

metal süs eşyaları

Son olarak sizlere önerebileceğimiz ev süs trendleri arasında metal süs eşya modelleri oldukça popüler. Metal süs eşyalarını evlerin değişik alanlarında kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın