Havuzlu ve Teraslı Modern Evler

Zaman geçtikçe ev istekleri özellikleri bir takım değişikliğe uğrayabiliyor. Her sene mimari formlar günümüzün ihtiyacına göre şekillenip, estetik stiller yeni stiller ile yeniden biçimleniyor. Mimari formların yanı sıra mobilya üretim teknolojileri de ilerledikçe daha konforlu, daha rahat ve fonksiyonel modellere dönüşmekte.

Günümüzde modern şehirlerde kalabalığın git gide atmaya başlaması, trafik yoğunluğu, stresin artması sonucunda biraz nefes almak, stresten ve kalabalıktan uzaklaşmak adına yaşam alanlarımızda değişiklik ihtiyacı doğuyor. Artık apartman dairelerinde yaşamak yerine mümkün oldukça müstakil evlerde yaşamayı tercih ediyoruz.

Şuan için birçoğumuzun hayallerini şöyle bahçesinde rahat zaman geçireceğimiz, yaz sıcaklarında serinlemek için havuza istediğimiz an havuza girebileceğimiz, akşamları terasa çıkıp keyif yapabileceğimiz ,bahçeli , havuzlu ve teraslı evler var.

Birçoğumuzun hayalini süsleyen havuzlu ve teraslı evlerden oluşan güzel bir görsel hazırladık. Şimdi gelin, bu görseller eşliğinde evlerin özelliklerine bir göz atalım.

Klasik Müstakil Havuzlu Ev

havuzlu ev modelleri

Klasik mimari yapılardan ve lüksün en estetikli hallerinden hoşlananlardansanız, bu havuzlu ev tam sizlik diyebiliriz. Bu evin estetiğini artıran en önemli detaylar arasında oldukça geniş ve formuyla da dikkat çeken havuz ilk sırada yer alıyor. Diğer bir detay ise havuza eşlik eden peyzaj yapı yer almakta. Son olarak villanın ön cephesinde yer alan klasik ve şık mimari biçim evin estetiğini gözler önüne seren ayrıntılar arasında yer almakta.

Konforlu Mobilyalar

teras dekorasyonu teras mobilyaları

Teras için mobilya seçimi yaparken bazı kriterleri göz önünde buldurmak da fayda var. Teras için tercih edeceğiniz kalitesiz plastik sandalyeler ve özensiz seçilip yerleştirilen mobilyalar dağınık bir dekorasyon oluşturup, hem terasın estetiğini olumsuz yönden etkiler, hem de manzaranın güzelliğini gölgede bırakır. Daha konforlu ve keyif verici bir alan dizayn etmek adına şık, modern, rahat ve konforlu mobilya tercih ederek, dört mevsim terasın keyfini doyası çıkartabilirsiniz.

Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer

modern havuzlu ev dekorasyonları

Şimdide gözlerimizi şahane bir görünüme sahip olan bu eve çevirelim. Havuz içi yapılan ışıklandırmak havuzu geceleyin farklı bir görünüme kavuşturmaktadır. Havuzun hemen yanına konumlanan modern oturma grubu, mekanın konforunu ve estetiğini artırmakta.

Bir yanıt yazın