Kilim Mobilya Evlilik Paketi 2020

” Bir Kilim Yeter Sevgilim ” deyip, evlilik dünyasına adım atmaya başlayan sevgili genç çiftler için Kilim Mobilyadan kaçırılmayacak büyük bir fırsat.

İster evlilik hazırlığı içerisinde olun, isterseniz de mevcut evinizin mobilyalarını yenilemeyi düşünün, mobilya seçiminde son kararınızı vermeden önce Kilim Evlilik Paketlerini incelemeyi unutmayın . Modern tarzı güçlü renkler ile birleştiren farklı zevklere farklı ürünler ile hitap eden, yaşam alanlarınızın stiline estetik katacak olan Kilim Mobilyanın düğün paketleri tarzınıza ve zevkinize hitap ettiği kadar bütçenize de hitap etmekte.

Şuan yaşam alanlarınız için yeni oluşturacağınız konseptin henüz nasıl olacağına karar vermediyseniz, ya da konseptinize hitap edecek ürünleri bulamadığınızı düşünüyorsanız, şimdi gelin birlikte yeni sezon Kilim Mobilya ürünlerine göz atalım.

Kaşmir Evlilik Paketi

kilim mobilya kaşmir düğün paketi fiyatı

Kilim Mobilya Kaşmir Evlilik Paketinden başlayalım. Kaşmir Evlilik Paketi kampanyası için hazırlanmış olan bu ürün içinde neler varmış, bir inceleyelim. Bu paketin içerisinde ;

📌 Bir tane üçlü, bir tane ikili ve bir tane berjerden oluşan Kaşmir Koltuk Takımı

📌 Yatak odası takımı içerisinde ; bir adet yatak başlığı , iki adet komodin, bir adet şifonyer, bir adet ayna ve 5 kapaklı dolap bulunmakta.

📌 Paketin içerisinde yer alan yemek odası takımı ise ; bir adet yemek masası, dört adet sandalye ve bir tane konsol bulunmaktadır.

📌 Kaşmir Evlilik Paketinin fiyatına gelecek olursak ; şuan için bu paketin fiyatı 11.790 ₺

Buca Evlilik Paketi

kilim mobilya buca evlilik paketi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan gençler, genelde mobilya renginde tercihlerini beyaz ve beyaz tonlarından yana yapmaktalar. Eğer sizinde mobilya da tercihiniz beyazdan yana ise Buca Evlilik Paketini düşünebilirsiniz. Bu paketin içerisinde neler mi var ?

📌 İki tane üçlü kanepe, bir tane berjerden oluşan Buca Oturma Odası Takımı

📌 5 kapaklı dolap, şifonyer , ayna, 2 tane komodin ve bir tane yatak başlığından oluşan yatak odası takımı

📌 Konsol, yemek masası ve dört tane sandalyeden oluşan yemek odası takımı

📌 Buca Evlilik Paketi Fiyatı soracak olursanız, şuan için fiyatı ; 12.690 ₺

Bu arada bir hatırlatma yapalım. Kampanya 30 Haziran 2020 kadar geçerli.

Bir yanıt yazın