Lamba ile Dekorasyon Örnekleri

Lamba ile dekorasyon önerileri her zaman gözde tasarımların ön plana çıkmasını mümkün kılar. Birçok farklı aydınlatma ürünleri arasından seçim yaparak, mekanlarınızın dekoruna farklı bir ışık yansıtabilirsiniz. Sıradan ampullerden, floresan lambalardan, ve klasik avizelerden sıkıldıysanız, evinize yeni ışık katacak olan aydınlatma araçlarına bakmanın zamanı gelmiş demektir.

Yeni Trend Aydınlatma Araçları

Bir mekanın dekorunu en iyi yansıtan unsurlar arasında doğal gün ışığı ve yapay ışıklar yer alır. Yapay ışıktan kastımız kullandığımız aydınlatma araçlarıdır. Her değişim gibi aydınlatma araçlarında değişimler ve yenilikler söz konusudur. Günümüzün yeni trend aydınlatmaları neler mi ? Gelin, birlikte göz atalım.

Dekoratif Ay Lamba

dekoratif ay lamba modelleri

Yaşadığınız alanlara farklı bir ışık yansıtarak , mekanın atmosferinde farklı bir izlenim oluşturmak için dekoratif 3d ay lambalarını tercih edebilirsiniz. Bugünlerde gittikçe popülerliği artan ay lambaları eşsiz tasarımı ile dekorasyona farklı bir yorum katarken, ay ışığı yansıtması ile atmosferde farklı bir sıcaklıkta oluşturmaktadır.

Dış Mekan Aydınlatmaları

led ananaslı lamba modelleri

Yaz aylarında olduğu kadar kadar kış aylarında evin dış mekanlarında zaman geçirir olduk. Bu nedenle teras olsun, bahçe olsun ayrı bir önem veriyoruz. Dış mekanda özellikle aydınlatma oldukça önemli. Sizlerde hem dış mekanlarınızı aydınlatma hem de farklı bir yorum katmak adına dekoratif led aydınlatmalardan yararlanabilirsiniz.

Modern Aydınlatmalar

sarkıt avize modelleri 2020

Yaşam alanınızda yalınlıktan yana iseniz, bu yalınlığa estetik katmak adına farklı aydınlatma araçları tercih etmenizi öneririz. Mesela kafes şekilde dizayn edilmiş sarkıt bir lamba veya avize odanıza estetik katacaktır.

Dekoratif Aydınlatmalar

küre aydınlatma modelleri

Ofisinizde veya evinizin çalışma alanında gizemli bir atmosfer oluşturmaya ne dersiniz ? Nasıl mı ? Dekoratif aydınlatma araçları ile bu gizemi oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Yarım küre, ay ışığını yansıtan dekoratif aydınlatma iyi bir seçim olabilir. Çalışma esnasında sizi bir bilim insanı gibi hissettirecek dekoratif araçlarını görmek için Philips gibi farklı markaların ton değiştiren lamba ürünleri arasında ilginç parçalarına bakabilirsiniz.

Köşe Aydınlatmaları ve Lambader

Bazen mekanlarımızın bazı noktaları yeteri kadar ışık almadığından dolayı veya mekanın aydınlatması yeterli olmadığından dolayı karanlıkta kalmaktadır. Bu tür durumlarda ekstradan bir aydınlatmaya ihtiyaç duyabiliriz. Eğer sizlerde mekanınızın yeteri kadar ışık almadığı düşünüyorsanız, köşe aydınlatmalarından yararlanabilirsiniz.

Atık Malzemelerden Masa Lambası Yapımı

Geri dönüşüm yaşadığımız devir için önemli bir hal almıştır. Tüketim çılgınlığını önlemek amacıyla atık malzemeler değerlendirilmeye başlanmıştır. Özellikle atık malzemeden masa lambaları yapma durumu çok dikkat çekti. Kullanılmayan eski abajurlarınızı birkaç dokunuşla mükemmel bir masa lambasına dönüştürebilirsiniz. Kullanılmayan, atılması gereken alüminyum kutular, eski vazolar sprey boyalar ve led ışıklar sayesinde herkesin dikkatini çeken mükemmel detaylara dönüşüyor.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın