123 M² Prefabrik Bir Ev Projesi

Hayalinizi süsleyen eve oldukça düşük bir bütçe ile kavuşabileceğinizi söylesek, ne dersiniz ? Sanırım bu konu biraz sizde merak konusu uyandırır . 😉 O zaman merakınızı biraz daha artırmak için konumuza şu şekilde devam edelim.

Sizlerinde bildiği gibi çoğu zaman hayalini kurduğumuz evin dekorasyonu hayata geçirmek için bazen yaptırmayı düşündüğümüz firmaların bize göre yüksek bir bütçe çıkartmalarından dolayı, ya hayalimizden vazgeçiyoruz, ya da bazı şeylerden vazgeçip, o şekilde yaptırıyoruz. Peki, size hayallerinizden vazgeçmeden bütçenizi de fazla zorlamadan evinizin dekorasyonu yaptırabilirsiniz, desek, ne dersiniz ?

Düşük bütçeli klasik planlar ile sıradışı ve hayalini kurduğunuz eve kavuşmak zor değil. Şimdi sizlere bu hayalin gerçeğe dönüşmesine yardımcı olan FingerHaus GMBH adlı bir mimarlık firmasının yapmış olduğu projelerden biri olan bir evin dekorasyonu sizler ile paylaşmak istiyoruz. Görseldeki dekorasyonları incelerken aklınızdan şunu tutarak incelemenizi istiyoruz. En basit çözüm, aslında en iyi çözümdür.

Evin Dış Görünümü

prefabrik ev dış cephe kaplama

Evin dış kapısına geldiğimizde bizi huzur verici ve büyüleyici bir dış cephe karşılamakta. Evin dış cephesinde tercih edilen açık renk , koyu renkli kiremit çatı ile kombinlenip, zamanın ötesinde ve her zaman şık bir görünüme sahip olacak bir renk kombinasyonu bulunmakta. Evin dışında biraz olsun yeşil bir alan oluşturmak için ağaç bulunmakta.

Evin Arka Bahçesi

prefabrik ev dış görünümü

Evin arka tarafında bizi sevimli küçük bir bahçe karşılıyor. Bahçe dinlenme alanı olarak dizayn edilmiş. Görselde de görüldüğü üzere düzenli yeşil çimlerin yanına 2 tane şezlong yerleştirilmiş.

Küçük Ama Kullanışlı Bir Oturma Odası

prefabrik ev oturma odası dekorasyonu

Şimdi de evin iç mimarisini ve dekorasyonu incelemek için ilk olarak oturma odasına geçiyoruz. Oturma odasının kapısını açtığımızda bizi nötr tonların hakim olduğu açık ve koyu renklerin kontrastından yararlanarak stil sahibi bir oturma alanı bizi karşılıyor. Televizyonun hemen karşısına son derece konforlu ,rahat, geniş ve modüllere sahip kanepeler yerleştirilmiş.

Minimal Aynı Zamanda Romantik Bir Yatak Odası

prefabrik ev yatak odası

Oturma odasını inceledikten sonra şimdi sırada yatak odası var. Yatak odasına girdiğimizde minimal aynı zamanda romantik bir tarzın mekana hakim olduğunu görmekteyiz. Çatının eğilimli yapısından yararlanarak sıradışı bir ışıklandırma etkisi oluşturulmuş.

Bir yanıt yazın