Şahane Kapı ve Pencere Modelleri

Yaşam alanlarımızın dış mekanlarının olmazsa olmazları arasında kapı ve pencereler yer alır. Farklı formlarda pencere ve kapı tasarımları üretilmekte ve üretilmeye de devam etmekte. Başta dış mimarinin gözdesi olmak üzere iç dekorasyonda kapı pencere ikilisi büyük bir yer tutmakta. Kimi zaman evimizin kimi zaman iş yerimizin dizaynında yenilik yapmayı düşündüğümüzde işe kapı ve pencere değişiminden başlarız.

Belki yakın bir zaman diliminde yaşadığınız alanın dış kapısını, iç kapısını ve penceresini değiştirmeyi düşünüyor ve şimdilerde modeller incelemeye başladıysanız, bu konuda sizlere ilham verecek olan yeni kapı ve pencere modellerine şimdi birlikte göz atmaya başlayabiliriz.

İster evimiz, ister iş yerimiz için kapı ve pencere seçimi yaparken her ne kadar dekoratif açıdan görsellik ön planda olsa bile, ilk dikkat etmemiz gereken kriterler arasında seçeceğimiz ürünün kaliteli olmasına özen göstermeliyiz. Kalitenin yanı sıra seçeceğimiz ürünün dekore etmeyi düşündüğümüz ortamla da muhteşem bir ahenk oluşturmalı.

Mekanların vazgeçilmez unsurları arasında yer alan kapı ve pencereleri ayrı ayrı incelemeye devam edelim.

Kapı , her ne kadar mekanları birbirinden ayırmak sınırlarını belirlemek için kullanılsa da hem kendimizi hem de sevdiklerimizi koruyan bir kalkan görevi de üstlenmektedir. Bu açıdan da düşündüğümüzde seçeceğimiz kapının hem kaliteli, hem de tarz açısından estetikli bir görünüme sahip olmalı. Yaşam alanlarımızın iç mekanlarında olduğu kadar dış mekanında mimari açıdan kapılara büyük bir rol düşmekte. Sizlerde evinizin iç ve dış dekorasyonuna farklı bir yorum ve estetik katmayı planlıyorsanız, sürgülü kapı modellerine bakabilirsiniz.

katlanabilir dış kapı modelleri

Hem iç mekanda hem de dış mekan çağdaş bir yorum katmak istiyorsanız farklı renk ve tonları ile cazibeli bir görünüme sahip olan katlanabilir kapı modellerini incelemenizi tavsiye ederiz.

farklı pencere tasarımları

Şimdide farklı açılardan pencereleri inceleyelim. Günümüzde çağdaş yorumlar ile dizayn edilmiş birçok farklı formlardan üretilmekte olan pencere modelleri bulunmaktadır. Pencerelerinizi yenilerken şu küçük ayrıntıyı unutmamanızı öneririz. Pencereler her ne kadar iç dekorasyonun bir parçası gibi görünse dahi dış dekorasyonunda bir parçasıdır. Özellikle pencerenin dışarıya bakan tarafı yağmur, rüzgar gibi mevsimsel şartlara maruz kalmakta. Hem dış etmenleri göz önünde, hem de iç dekorasyonu göz önünde tutarak yine uzun süre kullanabileceğimiz kaliteli ürünler arasında seçim yapılmalı.

Bir yanıt yazın