Marshall Gör ve Boya Uygulaması

Marshall Gör ve Boya Uygulaması Yepyeni Özellikleri İle İlham Vermeye Devam Ediyor !

Evinizin veya iş yerinizin duvarlarını yepyeni renkler ile buluşturmayı düşünüyor ama bir türlü renk konusunda karar veremiyor musunuz ? Acaba bu duvar boyası rengi odamda nasıl durur ? Tek renk mi, yoksa çift renk mi tercih etsem ?

İç cepheleriniz için hangi rengin daha uygun olacağına karar vermek için Marshall boyanın geliştirmiş olduğu Marshall Gör ve Boya Uygulamasından yararlanarak, yaşam alanlarınızın hem iç hem dış cepheleri için en uygun rengi seçebilirsiniz.

Marshall Gör & Boya uygulaması yaklaşık 2,5 milyonu aşkın kişi tarafından indirilen bir uygulamadır. Bu uygulamanın yepyeni sürümü içerisinde renk seçim sürecinde çok fazla cesur ve ilham verici hizmetler bulunmaktadır. Ödüllü bir uygulama olan bu uygulama yaşam alanınızdaki renkleri gerçek zamanlı göstermek adına en son arttırılmış gerçeklik ve video gösterme teknolojiden yararlanmaktadır.

sanal ev boyama programı marshall

Sevgili arkadaşlar sizlerde ister evinizin bir tek mekanı, ister her mekanı için isterseniz de iş yerinizi için duvar boyası seçiminde kararsız iseniz, seçtiğiniz rengin duvarlarınıza nasıl bir güzellik katacağını önceden görmek için dilerseniz sizde Marshall Boyanın geliştirmiş olduğu Marshall Gör Boya Uygulamasını indirerek duvar renginizi rahatlıkla seçebilirsiniz.

Yapmanız gereken uygulamayı telefonunuza indirmek olacaktır. Yaşam alanlarınızı önceden boyamış gibi gösteren bu uygulama sayesinde odanız için renk seçip rengin duvarda nasıl duracağını görebilirsiniz. Bizce renk konusunda kararsız kalanlar için oldukça güzel bir uygulama. Siz ne dersiniz ?

Bir yanıt yazın