Yeni Sezon Duvar Niş Uygulamaları

İçindekiler

Yeni sezon duvar niş uygulamaları son zamanların gözde uygulamaları arasında yer alıyor. İç mekanlarınızın duvarlarını daha farklı bir görünüme kavuşturmak aynı zamanda işlevsel bir hale getirmek için duvar niş uygulamalarından yararlanabilirsiniz ?

Niş nedir ? Evimin duvarlarında niş uygulaması yaparsam benim için artıları ve eksileri ne olur ? Duvar dekorasyonu için niş tasarımları nelerdir ? Kısacası niş nedir ve uygulamaları nasıl olur gibi aklınızdaki bir takım sorulara burada yanıt bulabilirsiniz.

Öncelikle ” Niş ” in ne olduğunu açıklayarak konuya giriş yapalım. Fransızcadan dilimize giren Niş ; mimari yapılarda duvar içinde bırakılan oyuklara denir.

Niş Uygulamaları ve Örnekleri

Bu uygulamayı ihtiyacınız doğrultusunda eviniz hatta iş yerlerinizin duvarlarında rahatlık yaptırabilirsiniz. Konuya biraz daha açıklık getirmek adına örnekler üzerinden gidelim.

en güzel niş modelleri 2019

Eğer dubleks bir evde oturuyorsanız, merdivenlerin bulduğu yerdeki duvara niş uygulaması yaparak burayı bir kitaplığa çevirebilirsiniz. Dilerseniz niş uygulaması yerine duvar raflarından yararlanarak da bu etkiyi oluşturabilirsiniz.

niş duvar ünitesi modelleri

Tek bir tv ünitesi yerine , yukarıdaki görseldeki gibi bir uygulamaya ne dersiniz ? Duvarın tam ortası plazma veya LCD ‘nizi yerleştirip, geri kalan alanlara dekoratif aksesuarlarınızı yerleştirerek, mekanınızın cazibesini artırabilirsiniz.

2020 oturma odası niş modelleri

Modern tarzda dizayn edilmiş bir oturma odası görmekteyiz. Bu oturma odasının bir duvarı için siyah renk tercih edilmiş. Hem odaya hem de duvara biraz ışık, biraz estetiklik ve biraz da hareketlilik katmak adına duvarın içerisindeki oyuklar farklı renkler ile boyanmış. Bizce duvar oldukça havalı duruyor, ya sizce ?

yatak odası niş uygulama örnekleri

Yatak odanızın bir bölümünü giyip alanı, bir bölümünü de uyku alan olarak kullanıyorsanız ve bu iki alanı duvar ile ayırmışsanız, ayırdığınız bu duvar bu uygulamayı yapabilirsiniz. İhtiyacınıza göre raf sayısını ayarlayarak bazı aksesuarlarınızı, takılarınızı, kişisel bakım ürünlerinizi, makyaj malzemelerinizi vb. bu alanlara yerleştirebilirsiniz.

duvarda niş modelleri

Antrenizi daha kullanışlı hale getirmek adına böyle bir uygulamaya ne dersiniz ? Eğer yaşam alanlarınızın çizgisinde farklı ve kullanışlı yorumlara yer vermeyi düşünüyorsanız bu görselin sizlere ilham vereceğini düşünüyoruz.

banyo niş modelleri

Son olarak birde banyoya kattığı güzelliğe bakalım. Eğer sizlerde banyo stilinize canlılık katmak aynı zamanda işlevsellik kazandırmak istiyorsanız, banyonuzun bir bölümüne bu uygulamayı yaptırabilirsiniz. Bu şekilde banyonuzu daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Yeni Sezon Duvar Niş Uygulamaları

Salon Niş Modelleri

Son yıllarda salonlarda kullanılan niş modeller oldukça dikkat çekici olmaktadır. Ev dekorasyonunda en farklı tasarımların oluşmasını sağlamaktadır. Hem şık hem de ekonomik olması sayesinde her alana da rahatlıkla uygulanabilmektedir. Nişler genellikle televizyonun yanına yapılarak, televizyon ünitesi görüntüsü verilmektedir. Bununla birlikte kitaplıklar, banyolar, koridorlar için birçok niş model rahatlıkla alçıpan sayesinde elde edilmektedir.

Bir yanıt yazın