Tarz Yaratacak Sehpa Üstü Aksesuarlar

Evinizin çizgisinin tarzına estetik katacak benzersiz ev dekorasyonu ürünleri arıyorsanız, bu konumuzun ilginizi çekeceğini düşünüyoruz. İster oturma odanızda, ister salonuz da isterseniz de evinizin herhangi bir alanında kullanabileceğiniz sehpa üstü aksesuar modelleri ile ortamın ambiyansını değiştirebilirsiniz.

Odanızın çizgisi ne olursa olsun, sehpa üzerine konduracağınız küçük bir aksesuarla dahi odanızın görsel estetiğini artırabilirsiniz. Belki camlı mumluk, belki bir dekoratif meşale, belki de bambaşka bir aksesuar dokunuşu ile havalı bir ortam oluşturmak parmaklarınızın ucunda. Bu konuda sizlere ilham vermesi için konumuzu okumaya devam etmenizi öneririz.

Evinizin Çizgisini Tamamlayacak Sehpa Üstü Aksesuar Fikirleri

Mobilya ürünleri arasında farklı bir yeri bulunan sehpalar işlevsellik açısından günümüzde kullanım alanlarına göre farklı birçok modeli bulunmaktadır. Oturma odasını ve salonu elegan bir görünüme kavuşturan orta sehpalar, yerden tasarruf sağlayan zigon sehpalar, hem kullanım kolaylığı sağlayan, hem de mekana farklı bir hava katan yan sehpaların üzerine kondurulan aksesuarlar hem sehpaların albenisini artırmakta , hem de mekana görsel bir estetik katmakta.

Evimizde dilediğimiz atmosferi oluşturabilmek için hangi aksesuarları tercih etmeliyiz ? Yeni sezonda hangi sehpa üstü aksesuarları daha trend ? İşte yaşam alanlarınıza görsel estetik katabilecek aksesuar önerileri.

📌 Fonksiyonel Şıklığı İle Dekoratif Tepsiler

sehpa üstü dekoratif tepsiler

Zarif ve şık detaylara sahip bir dekoratif tepside göz estetiğinize hitap eden bazı aksesuarlarınızı sergileyebilirsiniz. Dekoratif tepsileri sehpa dışında farklı alanlarda kullanabilirsiniz. Mesela antrede bulunan dresuarın üzerine konumlayabilirsiniz. Tepsinin içerisine anahtarlarınızı, cep telefonunuzu bırakabilirsiniz.

📌 Romantik ve Şık Bir Atmosfer İçin Şamdanlıklar

sehpa üstü aksesuar dekoratif mumluk

Ev dizaynın en estetikli parçalarından biri olan aynı zamanda romantik ambiyansların vazgeçilmez parçaları arasında yer alan mumları zarif ve şık bir şekilde sunmak için şamdanlıklardan yararlanabilirsiniz.

📌Dekorasyonuz İle Ahenk Oluşturacak Trend Parçalar

Etkileyici bir sehpaya kolay bir şekilde sahip olmak için trend parçalardan yararlanabilirsiniz. Aklınızda bulunsun, günümüzde en çok tercih edilen trend parçaları arasında soyut tasarımlara sahip aksesuarlardır. Bu ürünlere göz atabilirsiniz.

📌 Mekanın Enerjisini Yükseltecek Renkli Taşlar

Bazen şeffaf bir vazoya renk verir, bazen dekoratif bir tepsinin içinde enerjisini etrafa yayar. Sizde evinizin enerjisini yükseltmek için doğal renkli taşlardan yararlanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın