Çetmen Mobilya Yatak Fiyatları 2022

Modern tasarımları ile dikkatleri üzerine çeken Çetmen Mobilya yatak odası seçenekleri ile yaşam alanlarımıza estetiği ve şıklığı yansıtırken, yatak modelleriyle de konforu ve rahatlığı yatak odanıza sunuyor.

Biliyorsunuz kaliteli bir uyku için yatak seçimi oldukça önemlidir. Yatağınız gece boyu ne kadar sizi rahat ettirse, sizde yeni bir güne o kadar, rahat, mutlu ve dinlenmiş olarak yeni bir güne başlamış olursunuz. Tabi, rahat bir uyku kadar, seçmiş olduğunuz yatağın görsel açıdan da mekana ekstra bir güzellik katması da iyi olur.

Şuan için mevcut olan yatağınızın değişim zamanı geldiğini düşünüyor ve şöyle bir yatak fiyatlarını incelemeye başlamışsanız, Çetmen yatak modelleri ve fiyatlarını da incelemenizi tavsiye ederiz. İster tek kişilik yatak, ister çift kişilik yatak arıyorsanız, bütçenizi çok fazla zorlamayacak yatakları burada bulabilirsiniz. Hemen birkaç yatak modelini inceleyip, fiyatlarını sizler ile paylaşalım.

Çetmen Mobilya Yatak Modelleri ve Fiyatları

Lantos Tek Kişilik Yatak

çetmen mobilya tek kişilik yatak modelleri
Lantos

Orta sertliğe sahip olan Lantos yatak, yazlık kışlık özelliğine sahiptir. Yatağın yapılışında kullanılan pamuk ve özel dolgu katmanları sayesinde kış ve yaz aylarında rahat ve konforlu bir uyku için tasarlanmış. Yüksek nem geçirme özelliğine sahip örme kumaşı içerisinde yer alan pamuk ve özel dolgu katmaları da ayrıca bir konfor katmakta. Lantos tek kişilik yatak fiyatı şuan için 1.077 TL den, 792 TL ye indirilmiş.

Leavy Tek Kişilik Yatak

çetmen mobilya tek kişilik yatak modelleri
Leavy

İkinci yatağımız çiftlerin rahat bir uyku uyumalarına eşlil edecek olan Leavy yatak. Bu yatak, paket yay sistemi ile sevgili eşlerin uyku sırasında dönüş hareketlerinin etkilenmesini önleyip, basıncı minimuma indirerek omurgaya muhteşem bir destek sağlamaktadır. Ürün aynı anda farklı vücut yapılarına sahip eşlere aynı konforu sunmaktadır. Ürünün üretiminde kullanılan kumaşların apreleri sayesinde ısı dengesi sağlanmaktadır. Leavy tek kişilik yatak fiyatı şuan için 1.414 TL den 1.040 TL indirilmiş.

Coziness Çift Kişilik Yatak

çetmen mobilya çift kişilik yatak modelleri ve fiyatları
Coziness

Sıradaki ürünümüz çift kişilik yatak arayanlar için . Coziness çift kişilik yatak, çift taraflı kullanma imkanı sunmaktadır. Ürün içerisinde bulunan thermobond elyaf, sıcaklığı muhafaza edip, yüksek hava geçirgenliği , koku ve nem tutmama, alerji yapmama gibi özelliklere de sahiptir. Coziness çift kişilik yatak fiyatı ; 1.121 TL den 824 TL ye indirilmiş.

Bir yanıt yazın