Yeni Sezon Avize Tasarımları

Yeni trend aydınlatma ürünleri ile yaşam alanlarınızın dizaynına estetik katmaya hazır mısınız ? Birbirinden farklı avize modellerinin yer aldığı bu konumuza göz atarak, sizlerde hayalinizi kurduğunuz aydınlatmalar ile evinize ışığınızı yansıtabilirsiniz.

Bizi yakından takip eden sevgili takipçilerimiz hatırlayacaklardır, yakın bir zamanda 2021 avize modelleri konumuzda avize seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini yeni trend avizelerde ne tür tasarımlara yer verildiği hakkında bilgileri paylaşmıştık. Bugünde yelpazemizi biraz daha genişletip 2021 – 2022 avize modelleri arasından seçimler yapıp, sizlerin beğenisine sunmak istiyoruz.

Klasik, Eşsiz ve Büyük Avizeler

yeni sezon kristal avize modelleri

Salonlarını lüks ve klasik çizgide dizayn edenler aydınlatma da tercihini bu çizgiye hitap eden büyük kristal avizelerden yana yapıyor. Geçmişin izlerini, günümüzün çizgisi ile birleştiren kristal avizelere bugünlerde yeni eski popüler günlerine kavuşmuş durumda.

Modern Klasik Avizeler

renkli avize tasarımları

Biliyorsunuz günümüzde dekorasyonda çağdaş ve geleneksel çizgiler bir arada yansıtılıyor. Bu yansımayı tıpkı dekorasyonda olduğu gibi aydınlatmada da görmekteyiz. Sizlerde yaşam alanlarınızda hem geleneksel hem de çağdaş bir yansıtma yapmayı planlıyorsanız, işin içine birazda renk katmak isterseniz renkli avizeler bu konuda sizlere ışık tutacaktır.

Kristal Sarkıt Avizeler

kristal sarkıt avize modelleri

Evinizin geniş bir alanına veya iş yerinizin bekleme alanına farklı bir yorumla ışıklandırmaya ne dersiniz ? Mesela tavanı yüksek bir alana uzun bir sarkıt kristal avize tercih ederek, bu alana farklı bir yorum ve estetik katabilirsiniz.

Çağdaş Çizgi

modern avize modelleri koçtaş

Modern çizgiden ödün vermeyenler için 3’lü sıralı avize. Oturma odanızın dizaynında 3’lü , 6’lı veya daha farklı sıralı avizeler ile bambaşka bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Sıralı halatı avize modelleri için dilerseniz Koçtaş‘ın aydınlatma ürünlerine bakabilirsiniz.

Mutfaklar İçin Modern Avizeler

vivense sarkıt avize modelleri

Biliyorsunuz günümüzde birçok mobilya markası ürün gamında aydınlatmalara da yer veriyor. Bunlardan bir tanesi de Vivense . Vivense aydınlatma ürünleri arasında oldukça şık ve kullanışlı ürünler eklemiş. Mesela bu üçlü avize mutfağa çok yakışacaktır. Ne dersiniz ?

En Göz Alıcı Avizeler

Bu konuyu sonlandırmadan önce yaşam alanlarınız için farklı formantlara sahip, bulunduğu mekana ışığı ile estetik katacak olan daha fazla avize çeşitleri görmek için dilerseniz ev yapı marketlerine ( Tekzen – İkea – Bahusus vb) , Pars Avize, Avize Dünyası gibi yerlerin ürünlerini de inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın