Duravit Banyo Ürünlerini Gördünüz mü?

Yeni bir banyoya mı ihtiyacınız var ? Mevcut banyonuzun bazı ürünlerini yenilemeyi, değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz ? Yeni bir yıla, yenilenmiş bir banyo dekorasyonu ile girmeyi düşünüyorsanız, hayalinizdeki banyoyu zarif ve ışıltı şekilde gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olacak Duravit banyo mobilyalarına, Duravit banyo ürünlerine mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Duş, küvet, çeşitli banyo tasarımları ile her zevke hitap eden Duravit banyo ürünleri ile, yaşam alanınızın banyosunun hikayesini yeniden yazabilirsiniz. Banyonuzun hikayesini yeniden yazmak için birkaç görselle, biraz ilhama, birazda hayal gücüne ihtiyacınız olacaktır. Hayal gücünüzden ilham alıp, hikayenizi yazmak için Duravit banyo yanınızda ! Şimdi dilerseniz, görseller eşliğinde yeni kurgulayacağımız banyoyu kurmaya başlayalım.

İskandinav Zarafeti

duravit banyo modelleri 2021

İskandinav tarzını, zamansız zarafet ile birleştiren Luv serisi. İskandinav esintilerinin yer aldığı Luv serisinde; yumuşak formlar ve geometrik izlere rastlamaktayız. Ürünü göz alıcı bir göz ile incelediğimiz zaman açık ve ince formlar ve kenarların tamamlandığını görmekteyiz.

Duş mu ? Küvet mi ? Bizce İkisi Bir Arada

yeni duş küvet modelleri duravit

Modern banyoların yeni gözdesi duş ve küvet bir arada. Sizde banyonuzda hem duşun hem de küvettin olmasını istiyorsanız, bu ikiliyi tercih edebilirsiniz. Hemen ürün hakkında kısa bir bilgi paylaşalım. Duş, yüksek kaliteli küvet, raf ve koltuk gibi, yeni küvet ve duş kombinasyonu bir arada birçok fonksiyonu sunmakta.

Lavabolar

duravit banyo lavabo tasarımları

Banyoların olmazsa olmazları lavabolar. Banyonuzda küçük bir dokunuş yaparak ambiyansını yenilemeyi düşünürseniz, banyo lavabosunu değiştirmeniz yeterli olacaktır. Son dönemlerde daha sık görmeye başladığımız kişiye özel çift lavabo tasarımları ile sizde değişime ayak uydurabilirsiniz. Mesela yukarıdaki görsel de yer alan Brioso serisine göz atabilirsiniz. Brioso konsolları değişken genişliklerde iki derinlikte, iki farklı kalınlığa sahiptir.

Ter Atmaya Ne Dersiniz ?

banyo içi sauna duravit

Gün yorgunluğunu üzerinizden atıp, tüm bedeninizi rahatlatmak için bir ter atmak iyi gelecektir. Şimdi kim kalkıp da saunaya kadar gidecek, dediğinizi duyar gibiyiz. Ter atmak istediğiniz zaman dışarı çıkıp, saunaya gitmek yerine, banyonuza sauna yaptırmaya ne dersiniz ? 😉 Bir yada iki kullanıcı için tasarlanmış olan Inipi ve Inipi B, konut alanı için bir sauna imkanı sunan Duravit sauna modellerine bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın