Banyo Tasarımın Tamamlayıcıları Dolap

Banyo dekorasyonun en gözde parçası ve dekorasyonu tamamlayan yeni sezon banyo dolap modellerini sizler için bu konuda bir araya getirdik.

Banyo tasarımınızın daha göz estetiğine sahip, aynı zamanda fonksiyonel bir alana çevirmek için banyo dolabını doğru seçmek son derece önemlidir. Bir taraftan banyo alanı daha kullanışlı hale getirmek bir taraftan da ihtiyacınızı maksimum derecede karşılamak için banyo dolabı seçerken bazı kriterlere dikkat etmemiz gerekir. Bu kriterlerin neler olduğuna gelin, birlikte bir göz atalım.

Banyo Dolabı Alanlarını Doğru Kullanmasını Sağlayın

Banyoya fonksiyonellik katan unsurlar arasında banyo dolaplarına büyük bir rol düşmekte. Banyo dolabınızı hangi ebatta seçerseniz seçin, dikkat etmeniz gereken alanı doğru bir şekilde kullanmak olmalıdır. Banyonuzun her noktasını işlevsellik kazandırmak ve daha kullanışlı bir banyo alanı oluşturmak için banyonuzun ölçüsünü doğru almanız gerekmektedir. Unutmayın, banyo ölçüsüne uygun bir dolap seçmediğiniz sürece dekorasyonunuzda bir eksiklik olacaktır. Mesela küçük bir banyoda da büyük bir dolap tercih ederseniz alanda dar bir görünüm olacaktır. Büyük bir banyo da ise küçük bir dolap kullanmak ise mekanda boş alanların kalmasına neden olacaktır.

yeni banyo dolabı renkleri

Alternatif Banyo Dolapları İle Dekorasyonuzu Yenileyin

Banyo alanınızda farklı bir dekorasyon uygulaması yapmak istiyorsanız farklı banyo dolabı tasarımlarını bir arada kullanıp kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Vintage tarzından hoşlanıyorsanız, bazı eski eşyaları mekanda yer verebilirsiniz. Mesela eski bir komodin, tel dolap, eski bir aynayı elden geçirip, bu alanda kullanabilirsiniz. Mekanda farklı bir atmosfer oluşturmak için banyo dolaplarınızı zarif bir şekilde tamamlayacak olan ahşap ve cam raflardan yararlanabilirsiniz.

duvara monte banyo dolabı

Banyo Dolabı Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

İster banyo dolabını hazır alın, isterseniz de özel olarak yaptırın, her iki durumda kendinize şu soruları sormalısınız. Bu ürünler ihtiyacımın ne kadarını karşılayabiliyor ? Yeterli depolama alanı sunuyor mu ? Estetik açıdan mekanın çizgiyle ahenk yakalıyor mu ? Bu bilgiler ışığında tercih edeceğiniz ürünün yerden yüksek olmasına özen gösterin. Banyo alanının temizliğini yaparken banyo dolabınızla yer arasında mesafe olmasına özen gösterin. Eğer alanda su tesisatı açıkta görünüyorsa, burayı dekoratif bir şekilde kapatmak için nişlerden yararlanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın