Evde Kaliteli Zaman Geçirme Yolları

Gün geçtikçe evde zorunlu olarak geçirdiğimiz zaman dilimi artırıyor. Özellikle hafta sonları zorunlu olarak tüm gün evde olmak birçoğumuz için oldukça sıkıcı olabiliyor. Peki, evde geçirdiğimiz bu zaman dilimini daha eğlenceli ve daha iyi bir şekilde geçirmeye ne dersiniz ? Nasıl mı, detaylar için bize eşlik edebilirsiniz . 😉

Kaliteli, eğlenceli ve iyi bir şekilde evde zaman geçirmek için kendimize yeni hobiler edinebiliriz. Uzun süredir, ertelemiş olduğumuz işlere başlayabiliriz. Evimizin dekoruna küçük dokunuşlar yaparak, evin atmosferini yenileyebiliriz. Hemen bu konuda sizlere ilham verecek birkaç alternatifleri detaylı bir şekilde paylaşalım.

Duvarlarınızı Yenilemeye Hazır mısınız ?

Söz konusu evimizi yenilemek ise, akla ile evimizin iç cepheleri gelir. Evinizin iç cephe duvarlarına yapacağınız birkaç küçük dokunuş ve değişiklikle mekanda büyük farklılıklar oluşturabilirsiniz. Nasıl bir dokunuş yapabilirim, diye soracak olursanız, şöyle bir küçük öneride bulunabiliriz.

Şuan için duvarlarında asılı olan tabloların yerini değiştirerek işe başlayabilirsiniz. Eğer duvarda herhangi bir tablo veya çerçeve yok ise, yeni bir tablo alabilirsiniz. Resim yapmaktan hoşlanıyorsanız, yapmış olduğunuz bir resmi, çerçeveletip, duvara asabilirsiniz.

Şayet şuan için duvarlarınızın boya zamanı geldi ise, duvarları yeni renkleri ile buluşturabilirsiniz. Duvar boyası yerine alternatif olarak PVC karo uygulaması, duvar kağıdı da yaptırabilirsiniz.

Evinizde Yeni Bir Düzen Oluşturun

gardırop düzeni nasıl olmalı

Ne kadar derli toplu olsa bile, ara ara etraf dağınık, gardıropların içi karışık olabiliyor. Madem bugün evdeyiz, evimizde yeni bir düzen oluşturmak için kolları sıvayabiliriz. İşe kullanmadığımız eşyaları ortadan kaldırmakla başlayabiliriz. Gardıroba yeni bir düzen vermek için kıyafetlerimizi belli bir kategoriye göre sıralayabiliriz. Sık kullandığınız mevsimsel kıyafetlerinizi ön tarafa alıp, diğer kıyafetlerinizi ise gardırobunuzun durumunda göre üst yada alt raflarına yerleştirebilirsiniz.

Evin Aydınlatması Önemli

yeni ev aydınlatma çeşitleri

Yaşam alanlarınızı daha iyi aydınlatmak, bunun yanı sıra gün ışığından daha fazla yararlanmak için bir takım değişimler ve yenilikler yapabilirsiniz. Mesela, evdeki aydınlatma ürünlerini yerini değiştirerek işe başlayabilirsiniz. Gün ışığından daha iyi ve daha fazla yararlanmak için perdelerinizi temizleyebilirsiniz. Dilerseniz , perdelerinizi yenileyebilirsiniz de.

Bir yanıt yazın