Yeni Trend Duvar Boyaları

Yeni trend duvar boyaları konusunda kapsamlı bir araştırma yaparsanız, göz alıcı tasarımlara da imzanızı atarsınız. Badem yeşili, canlı mercan, turuncunun parlak tonları ve yaşadığımız alana sıcaklık katacak olan kahverengi ve tonları bu sezonun en popüler duvar boyası renklerinden birkaçı.

Bugünlerde yaşam alanlarınızı yenilemek için yeni renkler arayışı içerisinde misiniz ? Evde ailece en çok vakit geçirdiğiniz oturma odasından tutunda, komşularınızla tatlı sohbetler ettiğiniz mutfağınıza kadar , evinizin her alanına farklı bir soluk getirecek 2022 – 2023 duvar boyası renklerini öğrenmek için doğru yerdesiniz.

Bu sezonun rengi ve renk grupları, neler, gelin birlikte bir göz atalım. Bu yıl için ve önümüzdeki yıl için mekanlarda ruhu ve bedeni dinlendirecek olan yumuşak tondaki renkler oldukça revaçta. Bildiğiniz gibi Pantone tarafından living coral yani canlı mercan rengi seçildi. Canlı mercanın yanı sıra kahverengi, turuncu, kehribar ve bal rengi gibi sıcak renklerde duvarlardaki yerini aldı. Bu renklerin yanı sıra bazı mekanlar için yeşil ve mavide duvardaki izlerini koruyor.

Konuyu biraz daha derinleştirmek adına örnekler üzerinden gidelim.

Huzur Verici Kehribar Balı

2019 oturma odası duvar renkleri bal rengi

Oturma odanızda veya çalışma alanınızda ruhunuzu, zihninizi ve bedeninizi dinlendirmek için duvar boyası rengi olarak kehribar balı veya bal rengini tercih edebilirsiniz. Bu rengi tek uygulayabileceğiniz gibi dilerseniz yukarıdaki görseldeki gibi duvarın üst bölümünün bir kısmını beyaz renk ile boyayıp,bal ve kahverengi tonlarından bir şerit çizip, duvarın kalan kısmını da kehribar balı ile boyayabilirsiniz. Bu şekilde ortamda daha sıcak bir atmosfer oluşturabilirsiniz.

Doğadaki Huzur Yeşil İle Mekanlarınıza Yansıtın

yeni sezon duvar boyası renk önerileri

Evinizde bir botanik atmosferi ve doğanın ruhunuza katacağı mutluluğu yaşadığınız alanlara yansıtmak için yeşil ve yeşil tonlarını düşünebilirsiniz. Eğer tercihinizi yeşilden yana yapmayı düşünüyor ve ton konusunda karar veremiyorsanız, bizden size küçük bir öneri, bu yıl en çok tercih edilen tonlar arasında badem yeşili ve köknar yeşili yer almakta.

Kavak Sarısına Ne Dersiniz ?

duvar boyası renkleri kavak sarısı

Sarı rengin en sıcak tonu, doğal ve yalın olan kavak sarısı adını akçakavak ağacından almakta. Evinizin veya iş yerinizin rengini sonbahara doğru yenilemeyi düşünüyorsanız, mekanlarınıza modern bir çizgi katacak , aynı zamanda samimi bir ortam oluşturmanıza yardımcı olacak kavak sarısı rengini tercih edebilirsiniz.

Bu Yıl Hangi Duvar Boyaları Moda?

Bu Yıl Hangi Duvar Boyaları Moda?

Duvar dekorasyonu gündeme geldiği zaman karşımıza geniş kapsamlı renk seçenekleri çıkar. Burada renk tercihini moda olan renklerden yana kullanmak her zaman önerilmektedir. Peki, bu yıl hangi duvar boyaları moda? Özellikle toprak tonlarının bu yıl moda renkleri arasında yer aldıkları bilinmektedir. Şampanya rengi duvar boyalarıysa tüm zamanların moda renkleri arasında yer aldıkları bilinmektedir. Yine çakıl taşı rengiyle beyaz rengin de bu yıl ön plana çıkan duvar boya renkleri arasında yer aldıkları bilinmektedir. Bununla birlikte bej ve gri renkler de moda renkler arasında yer almaktadır.

Bir yanıt yazın