Yeni Sezon Tv Üniteleri

Yeni sezon tv üniteleri göz alıcı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Teknoloji çağında yaşadığımız bu dönemlerde yaşam alanlarımızda en önemli unsurlardan biri teknolojik nesneler oluyor. Mesela televizyonları ele alalım. Bir zamanlar tüplü siyah beyaz televizyonlar, yerlerini uzun bir süredir, LCD, LED gibi farklı tasarımlara sahip olan televizyonlara bırakmış.

Bir zamanlar sadece oturma odasının bir köşesinde sessiz sessiz duran televizyonlar, şimdilerde evimizin her odasında kendine yer bulmakta. Plazmalar evimize girmeye başladığı andan kısa bir süre sonra tv üniteleri de evlerinize girmeye başladı.

Gün geçtikçe farklı boyutlarda, fonksiyonel özelliklere sahip, bulunduğu mekanın ambiyansını değiştiren birçok farklı tv ünitesi modellerini görmekteyiz. Niş tv üniteleri, raflı tv üniteleri, tv arkası paneller vb.

Peki, yeni sezon tv ünitesi tasarımlarında bizleri ne gibi yenilikler bekliyor diye merak edip, piyasanın bir nabzını tutalım, istedik. Bu arada paylaşımlara geçmeden önce bir hatırlatma yapmakta fayda var. Tv ünitesi seçimi yaparken, kullanacağınız mekanın çizgisini tamamlayacak dizaynlar arasından seçim yapın.

Ahşabın Modernliği ve Şıklığı

ahşap tv ünitesi modelleri

Dekorasyonda tercihinizi modernlikten yana yapıyorsanız, bu tercihinizi en iyi yansıtacak olan malzemenin ahşap olduğunu söyleyebiliriz. Ahşabın kendine has sıcaklığı, mekana yansıttığı renkleri, dokusu ve yalınlığıyla modern çizgiye sahip olan yaşam alanlarında bulunması gereken parçalardan biridir. Sizlerde yaşam alanlarınızda bu doğallığı ve sıcaklığı yaşamak isterseniz ahşap tv ünitesi tasarımlarını inceleyebilirsiniz.

Geometrik Tv Üniteleri

farklı tv ünitesi tasarımları

Televizyon ünitelerine bambaşka bir yorum katan bir tasarım ile karşı karşıyayız. Geometrik şekillerden esinlenerek dizayn edilmiş bu tv ünitesi, evinizin dizaynına yepyeni bir soluk katacak. Modelin yan ve üst tarafını raf görevi üstlenerek, mekanda depolama alanı sunuyor. Tercih edilen beyaz renk ise, odanın çizgisine modern bir yalınlık katıyor.

Romantik Bir Ambiyans

şömineli tv ünite modelleri

Açık mutfak oturma odası var ise, veya büyük bir salona sahipseniz, mekanınızı iki farklı alan kullanmak için oda bölücülerinden yararlanabilirsiniz. Ya da farklı bir dekorasyona imza atmak isterseniz, yukarıdaki görselde görüldüğü üzere tavan aşağıya doğru inen bir duvara tv ünitesi yaptırabilirsiniz. Mekana biraz romantizm birazda sıcaklık katmak adına tv ünitesinin hemen alt kısmına dekoratif bir şömine düşünebilirsiniz.

Yeni Sezon Tv Üniteleri

Televizyonun Ünitesi Yerden Ne Kadar Yüksek Olmalıdır?

Yeni sezon televizyon üniteleri gündeme geldiği zaman karşımıza geniş kapsamlı bir ürün yelpazesi çıkmaktadır.  Bu noktada TV ünitelerinin harika bir görselliğin adresi konumunda yer aldıkları bilinmektedir. Ancak bu tür uygulamaları hayata geçirirken dikkatli hareket etmek gerekmektedir. Mesela TV ünitesinin yerden yüksekliğine dahi dikkat etmek şarttır. Peki, televizyon ünitesi yerden ne kadar yüksek olmalıdır? Burada standart bir kural karşımıza çıkmaktadır. Bu kuralara göre televizyonun alt kısmının yerden yüksekliğinin 50 ile 60 santim kadar olması gerekmektedir.

Bir yanıt yazın