Trend Ev Dizaynları

Trend ev dizaynları yaşam alanlarına şık bir görsellik katar! Özellikle trend ev dizaynları etkili bir görselliğin adresi konumunda yer alır. Bu sezonun en trend ev dekorasyonları hakkında merak ettiklerinizi bu konumuzda bulabilirsiniz. Popüler iç duvar renkleri, en çok tercih edilen mobilyalar , yaşam alanlarınıza kolaylık sağlayacak ürünlerin ve ev dizaynı alanındaki yeniliklere göz atmaya hazır mısınız ?

İç Duvar Dekorasyonları ve Popüler Renkler

Bu yıl ve önümüzdeki yıl iç duvar dekorasyonu iki ayrı grupta toplandığını söyleyebiliriz. Bir grupta pastelin etkileyici tonları hakim sürerken, diğer grupta daha cesur, mekana ışıltı katan ana tonlardan oluşan renk grupları yer almakta. Evinizin, iş yerinizin , ofisinizin kısacası yaşam alanlarınızın iç ve dış duvarlarını yeni renkler ile buluşturmayı düşünüyorsanız, renk yelpazenizi mümkün oldukça geniş tutmanızı öneririz. Renk yelpazenin içerisinde koyu maviden, canlı sarıya , kırmızının koyu tonundan, zarif bordosuna kadar ana ve ara tonlara yer vermeyi ihmal etmeyin.

Bu Yılın İç Dekorasyon Malzemeleri

altın kaplama banyo bataryası modelleri

Mutfak, banyo ve evin diğer alanlarında altın metallerden izlere rastlamak mümkün. Yaşadığınız alanda avangard çizginin hakim olmasını istiyorsanız, banyo da altın kaplama veya gold rengi batarya tercih edebilirsiniz. Salonunuzu elegan göstermek adına altın varaklı dekoratif unsurlara yer verebilirsiniz. Aksesuar, çerçeve gibi.

İç Mekanlar İçin Dekoratif Paneller

dekoratif cam paneller

Yeni modern iç mimari yapılara baktığımızda iç duvarların yerini dekoratif panellerin almaya başladığını görmekteyiz. Dekoratif paneller yeri geldi mi açık alanları iki ayrı bölüme ayırma görevini, yeri geldi de mi yaşam alanının bir bölümünde kabin oluşturma görevi üstlenmekte. Dilerseniz evinizin bir bölümünde küçük bir kiler oluşturmak isterseniz dekoratif cam panellerden bir kabin oluşturabilirsiniz.

Retro Dokunuşlar

2019 ev dekorasyonu trendleri retro

Geçmişin dokusu, izleri, günümüzün modern çizgisi ile buluşarak evlerimize farklı dokunuşlarda bulunuyor. Dekoratif detayların, desenlerin, dekoratif ev aksesuarların yaşam alanımıza dokunarak, kendi ambiyansını oluşturuyor.

Dekorasyonun Yeni Gözdesi Led Şeritler

led şeritli tv ünitesi modelleri

Oturma odaların vazgeçilmez mobilya parçaları arasında yer alan duvar tv üniteleri her geçen gün farklı formlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bugünlerde oturma odanız için yeni bir tv ünitesi arayışı içinde iseniz, ledli tv ünitelerine bakabilirsiniz. Tv ünitesinde yer alan led ışıkları, bir taraftan odanıza farklı bir ışık yansıtırken, bir taraftan da duvarlarınıza farklı bir yorum katmakta.

Trend Ev Dizaynları

En Popüler İç Mekan Dizayn Fikirleri Nelerdir?

Yaşam alanlarına şık bir görsellik katmada başarılı olan en popüler iç mekan dizayn fikirleri nelerdir? Özellikle katmanlı halılar son zamanların en popüler dizayn fikirleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Katmanlı halılara yaşam aşanlarında yer açarak, harika bir tasarıma imza atabilirsin! Yine hasır sepet duvar aksesuarları da son zamanlarda ön plana çıkan yeni nesil dizayn fikirleri arasında yer alıyor. Ayrıca yeni trend asma tavanlarla duvar kağıdı uygulamaları da günümüz itibariyle yaşam alanlarında sıklıkla karşılaştığımız dizayn fikirleri arasındadır.

Bir yanıt yazın