Evkur Oturma Grubu Modelleri

İçindekiler

Evkur oturma grubu modelleri geniş kapsamlı ürün yelpazesinden oluşuyor. Yaşam alanımız hepimiz için çok önemlidir. Hiç kuşkusuz ki yaşam alanlarımızı güzelleştiren de deko­rasyondur. Dekorasyon denince aklımıza duvarlarımızın renginden tutun da kullandığımız mo­bil­ya­lara ve aksesuarlara kadar birçok faktör gelir.

Mobilya bir evin olmazsa olmazıdır. Özellikle oturma oda­larımızda veya salonlarımızda kullandığımız oturma grupları bizim için önemlidir. Kimimiz klasik grupları tercih ederken kimimiz daha rahat olanları tercih ederiz. Ayrıca konforlu, kaliteli ve sağlam ürün olmasına dikkat ederiz. Oturma grupları yaşam alanlarımızın vazgeçilmezi olan mobilyalar arasında yer almaktadır.

Evkur mobilya mağazaları da evlenen çiftlere veya mobilya değiştirmek isteyenlere bu anlamda çok farklı seçenekler sunmaktadır. Birçok çeşidin ve modelin yer aldığı Evkur mağazaları oturma grubu ihtiyacımıza gerek klasik gerekse modern tasarımlarıyla cevap vere­bil­mek­tedir. Son zamanlarda Zenetta, Kapriss Helen oturma grupları Evkur’un en çok rağbet gören oturma grupları arasında yer almaktadır.

Evkur Oturma Grubu Modelleri1

2022 Evkur Oturma Grubu Modelleri

Oturma gruplarını alırken çeşitli fonksiyonlarının da olmasına dikkat ederiz. Örneğin; kumaşının silinebilir olması, yataklı ve bazalı olması, uzun yıllar kullanılabilir olması vb. gibi. Ayrıca Evkur mağazalarında istediğimiz renkte oturma gruplarını bulabiliriz.  2022 Evkur oturma grubu modelleri hem sandıklı hem yataklı hem de özel mekanizmalı bir şekilde tasarlanmaktadır.

Günümüz itibariyle oturma gruplarında en çok canlı renkler tercih edilmektedir. Örneğin; turuncu, kırmızı, yeşil, mor, mavi vb. gibi… Evdeki alanımız dar ise Evkur’un köşe koltuk takımları bizim için ideal olacaktır. Ama salonlar için genellikle üçlü koltuklar ile birlikte berjer koltukları tercih etmek uygundur.

Evkur güvencesi altında aldığınız oturma gruplarınızın iki yıl üretici garantisi bulunmaktadır. Ayrıca yerinde montaj hizmeti de verilmektedir. Ürünle ilgili her­hangi bir so­run yaşandığında da servis hizmeti bulunmaktadır. Burada oturma modelini almadan önce kapsamlı bir fiyat araştırması yapmanız beraberinde önemli kazanımları da getirecektir.

Evkur Oturma Grubu Modelleri2

Evkur Oturma Grubu Fiyatları Ne Kadar?

Kaliteli ve dayanıklılığı yüksek bir oturma grubu alırken fiyatı da bizim için önemlidir. Evkur mobilya mağazaları bu anlamda her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Evkur mağazalarında oturma gruplarının fiyatları altı bin ile yirmi yedi bin arasında değişmektedir.

Evkur oturma grubu modelleri farklı tasarımlarla desteklendiğinden dolayı farklı fiyat seçenekleri halinde karşımıza çıkar. Bundan dolayı Evkur’dan oturma grubu almadan önce kapsamlı bir fiyat araştırması yapmanız her zaman önerilmektedir. Ancak bu sayede tam da talebinizi karşılayabilecek bir düzeyde oturma grubu satın alabilirsiniz.

Evkur’da bütçenize uygun taksit seçenekleri oluşturulmakta ve istediğiniz oturma grubuna bütçenizi sarsmadan sahip olmanız sağlanmaktadır. İstediğiniz bir oturma grubunu peşin alabileceğiniz gibi kredi kartına yirmi dört aya varan taksit seçenekleri ile de Evkur’dan alabilirsiniz. Özellikle yeni evlenen çiftler için kampanyalar yapılmaktadır. Ürünle ilgili yaşanan herhangi bir sorunda da ekstra bir ücret ödemeden servis desteği sağlanmaktadır.

 

Bir yanıt yazın