Modern Vestiyer Modelleri

İçindekiler

Yaşadığımız yere evimiz demek için o yerin gerçekten temiz olduğunu bilmemiz gerekir. Böylece kendimizi tamamıyla güvende hissederiz. Bu temizliği sağlamak içinde etraftaki eşyaların tamamıyla toplu olması çok önemlidir. Modern vestiyer modelleri sayesinde evinizde ki yersiz duran montlar ve ayakkabılar düzene girecek. Ayrıca doğru bir kutuluma sistemi ile gereksiz ama atmaya kıyamadığınız ya da lazım olan ama göz önünde tutmak istemediğiniz eşyaları oraya yerleştirebilirsiniz. Böylece eviniz daha derli toplu olacaktır. Modern vestiyer modelleri tercih ederken evinize olan uyumunu göz önünde bulundurmalısınız. Kapınızın yanında duracağı için kapınızın renginde seçebilirsiniz. Ayrıca sağlamlığına dikkat etmelisiniz ve dolap gibi alacaksınız duvara sabitlemelisiniz.

Acik Renk Vestiyer Modeli

Sade Modern Vestiyer Modelleri

Sadelikten yanaysanız ya da vestiyeri yerleştireceğiniz yer çok büyükse sade model sizin için en iyisi olacaktır. Böylece çok kalabalık bir görüntü olmayacaktır. Sadelik için küçük bir vestiyer seçerken kesinlikle eşyalarınızı göz önünde bulundurun. Çünkü sade modern vestiyer modelleri olabildiğince az raf kullanılıyor. Bu modellerden birini tercih etmeden önce hangi eşyalarınızı koymanız gerektiğini düşünmelisiniz. Aksi halde istediğiniz düzeni sağlayamazsınız. Eğer kapınızın yanında ayna yoksa, sade vestiyerlerden aynalı olanı tercih etmelisiniz. Evden çıkmadan önce son kez kendinize bakmak isteyebilirsiniz. Vestiyeri aynalı alırsanız hiçbir şekilde ayna ek yer harcamayacaktır. Bunun gibi kendi ihtiyaçlarınıza göre düzenlediğiniz zaman vestiyerinizi tamamıyla doğru ve güzel kullanmış olacaksınız.

Dolapli Vestiyer Modelleri

Vestiyer Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Vestiyer almak evin havasını tamamıyla değiştirecektir. O yüzden seçmek ve almak o kadarda kolay olmayabilir. Vestiyer alırken dikkat edilmesi gerekenler listesi ise oldukça uzun. Bunlardan biri kesinlikle bütün ihtiyaçlarınızı karşılaması gerektiği. Aksi halde tamamıyla işe yaramaz olacaktır. Sadece askılık tarzında bir vestiyer almayı düşünüyorsanız alt kısmına küçük bir ayakkabılık yaparak vestiyerinizi daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Diğer önemli bir konuda vestiyerin sağlamlığı. Eğer vestiyeriniz sağlam değil ise asacağınız bir montu tutamıyorsa kesinlikle değiştirmeniz gerekmektedir. Ayrıca evin bütünlüğünün bozulmamasına da özen göstermelisiniz. Vestiyer evdeki tüm eşyalarla evin genel tarzıyla uyumlu olması gerekir. Aksi halde vestiyer kendini çok ön plana atar ve hiç güzel görüntü olmaz.

Boydan Boya Vestiyer Modelleri Dolapli Vestiyer Modeli Koltuklu Vestiyer Modelleri Kullanisli Vestiyer Modelleri Modern Vestiyer Modelleri Sade Vestiyer Modelleri Sik Vestiyer Modelleri Aynali Vestiyer Modelleri

Bir yanıt yazın