Camsız Balkon Kapama

İçindekiler

Yaz mevsimi gelince herkes güneşin tadını çıkarmak ister. Bunu evdeyken yapabilmek mümkün olunca balkonlar özellikle yaz mevsiminin vazgeçilmezi oluyor. Fakat ne yazık ki cadde üzerinde oturuyorsanız ya da karşı balkon size çok yakınsa balkonun tadını çıkarmak çok zor olacaktır. İşlek caddelerde her ne kadar manzara çok güzel de olsa korna sesleri, insan sesleri gibi şeyler keyfini çıkarmanızı engelleyecektir. Bu durumda camsız balkon kapama ile keyfinizi arttırabilir, ailenizle balkonunuzda daha keyifli vakit geçirebilirsiniz. Camsız balkon kapama için pek çok farklı yöntem vardır ancak en ucuz yöntem tabii ki perdelerdir. Perdeler ile en uygun fiyatlı şekilde güneşten korunabilirsiniz.

Perdeyle Balkon Kapatma

Perde ile Camsız Balkon Kapama

Uygun fiyatlı, bütçe dostu kalın perdeler kullanarak dışarıdan gelecek güneş ve ses gibi etkenleri ortadan kaldırabilmek mümkün. Zaman içerisinde perdeyi farklı renklerle değiştirerek balkonunuzun havasını da değiştirebilirsiniz. Perde ile camsız balkon kapama bu konuda tercih edilen en uygun yöntemlerdendir. Bazıları kış aylarında da balkonda oturmak ister fakat bilindiği üzere ülkemizde pek çok balkonda cam yoktur. Uygun, şık bir perde ile kış aylarında gerek yağmur gerekse soğuk havanın girmesini engelleyebilir ve dört mevsim balkon keyfi yapabilirsiniz. Perdeyi seçerken koyu renkli olmamasına ve birazda olsa güneş almasına dikkat etmelisiniz. Aksi halde balkonunuz kapkaranlık olur ve balkonda oturmanın bir anlamı kalmaz.

Balkon Kapatma Yontemleri

Duvar ile Balkon Kapatma

Camsız bir balkonunuz varsa ve bu durum ailecek balkon keyfi yapmanızı engelliyorsa harika bir çözüm daha var. Perde ile kıyasla daha maliyetli olmasına karşın daha etkili bir çözüm ise duvardır. Duvar ile balkon kapatma dışarıdan gelen soğuk hava, yağmur ve rüzgar gibi kötü hava koşullarını engelleyecektir. Bu durumda ise hem yaz hem kış mevsiminde ailenizle balkon keyfinizi çok rahat yapabileceksiniz. Ayrıca duvarlarınızı dilediğiniz gibi süsleyebilir ya da raf takarak ek depolama alanı yapabilirsiniz. Daha zarif bir balkon için duvarınıza raf takabilir ve üzerine çiçek koyabilirsiniz. Böylece balkonunuz daha doğal ortamda görünür ve daha güzel olur. Çiçek olarak salkımları tercih edebilirsiniz.

Balkon Kapatma Yontemi Balkon Kapatma Balkon Kaplama Balkon Nasil Kapatilir Camsiz Balkon Kapatma Degisik Balkon Kapatma Panjurlu Balkon Kapatma Perdeli Balkon Kapama

Bir yanıt yazın