En Sağlıklı Duvar Boyası

İçindekiler

Ev boyamaya karar vermek çok zorlu bir karardır. Yeni duvar renginin eşyalarla uyumu, sağlığa olan etkisi gibi küçük endişelerde boya ile beraberinde gelir. Bu endişeleri ortadan kaldırmak en sağlıklı duvar boyası ile mümkündür. Sağlıklı duvar boyası sayesinde hem sizlerin hem çocuğunuzun hem de evcil hayvanların bir müddet güvende durmasını sağlar. Kendi önlemlerinizi aldıktan sonra boya işlemine başlayabilirsiniz. En sağlıklı duvar boyası için çok fazla fiyat farkı olduğu söylenemez. Alacağınız diğer boyalardan çok yüksek fiyatta değil. Ayrıca boyanın içerisinde olan bazı maddelere karşı alerjiniz olabilir. Bu durumu araştırıp öyle almalısınız. Eğer astımınız varsa boyayı yaparken camınızın açık olmasına dikkat etmeli ve direkt olarak boyayı sizin yapmamanız önemli bir etkendir.

Duvar Boyama Yontemleri

Plastik Boyalar En Sağlıklı Duvar Boyası

Boya yaparken sağlığımı kaybetmeyeyim diye düşünüyorsanız plastik boyalar en sağlıklı duvar boyası olarak bilinmektedir. Hem sağlıklı olması hem de kolay kullanımı sayesinde oldukça beğenilen bir modeldir. Plastik boyaların asıl önemi ise geçiştir. Eğer duvarınızda geçişler yapacaksınız gözünüz kapalı plastik boya tercih etmelisiniz. Hem ofisinizde hem de evinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Plastik boya kullanırken boyayı damlatmamaya ve üzerinize bulaştırmamaya dikkat etmelisiniz. Aksi halde boyayı üzerinizden kolay kolay çıkaramazsınız. Boyayı bilindik ve güvenilir markalardan satın almanız önemlidir. Bilinmedik merdiven altı yerler sizi kandırabilir ve sağlığınızı çok büyük riske atabilir.

Sllikon Boya Nedir

Slikonlu Boyama

Ev boyama işlemini yaparken boyanın cinsi çok önemlidir. En çok tercih edilen boyada kesinlikle slikonlu boyamadır. Slikonlu boyanın en çok tercih edilmesinin sebebi silinebilir olmasıdır. Sadece dökülen boyanın silinmesi değil boyanın üzerine yapılan karalamalarda silinebilir. Eğer evde çocuğunuz varsa ve duvarınıza bir şey döktüyse ya da kalemle çizdiyse hiç endişelenmeyin ve ona kızmayın. Islak mendille duvarınızı silin. Duvarın rengi de bozulmayacak, kalem izi de yok olacaktır. Ayrıca kolay kullanımı da slikonlu boyayı bir adım öne taşımaktadır. Yerlere dökülmesin, iz kalmasın diye uğraşmaya gerek kalmayacak artık. Yere dökülme gibi bir durumda ıslak bir bez ile boyayı silebilirsiniz. İz bile kalmayacaktır.

Plastik Boya Nedir Duvar Boyasi Duvar Boyasi Secenekleri Saglikli Duvar Boyasi Saglikli Duvar Boyalari Plastik Boya Slikon Boya

Bir yanıt yazın